reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny gratuluje wczorajszych bet ;)
Ewelin i widzisz wszystko idzie ku dobremu , kiedy masz wizyte??
Martka jestem pewna ze to ciaza blizniacza ja tak dla porownania tylko ze mialam 1 zarodek to mialam
9 dpt 81
13 - 465 :)
Ja juz nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty a to dopiero po 16 :( mam nadzieje ze wszystko dobrze....

reklama
Od dzisiaj zaklinam tą wstrętną liczbę <1,20 niech już nikomu nie przysporzy łez. Koniec kropka - nie zgadzam się na takie wyniki!!!!!
Także teraz będzie już tylko lepiej.
Malina trzymam kciuki &&&&& i za resztę też oczywiście.
Ja od rana mam dobry humor tylko pogoda jakaś kiepska ale jeszcze troszkę i będzie prawdziwa wiosna.
Buziaki

Bety widzę że z ciebie bardzo mądra i silna kobieta. Podziwiam cię za twoja walkę. Tyle przeszlas kochana. Mam nadzieje że zostaniesz wynagrodzona duza ilością wnuków:)

Dziewczyny gratuluje wczorajszych bet ;)
Ewelin i widzisz wszystko idzie ku dobremu , kiedy masz wizyte??
Martka jestem pewna ze to ciaza blizniacza ja tak dla porownania tylko ze mialam 1 zarodek to mialam
9 dpt 81
13 - 465 :)
Ja juz nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty a to dopiero po 16 :( mam nadzieje ze wszystko dobrze....
Dziś mam do nich dzwonić po 12 i ustalać wizytę :)

Martini z tego co wczoraj mi mówili to tak do 2 tyg wizyta :)

W gamecie mają schemat, ze pierwszą wizytą około 10dni po becie, a pozniej serduszkowa. Moja lekarka chciala mnie zobaczyc 4tyg po transferze, by juz zobaczyc serduszko.

Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze betowania i wizyty:)

Martini, jutro będziemy miały piękne widoki:) nie może być inaczej:)

Bety, może.los ma dla Ciebie niespodziankę? Nigdy nie wiadomo:) jesteś wspaniała mama dla swojej córeczki i wiele cudownych chwil przez Wami :)

Martini z tego co wczoraj mi mówili to tak do 2 tyg wizyta :)
No tak to wychodzi ;) bo ja tez mialam wizyte 4 tyg po transferze , czyli 2 po becie ;)
anika u Ciebie to juz wszystko na spokojnie luuz i blus :) ja jeszcze sie troszke zamartwiam w podswiadomosci bo wiem jaki ten 1 trymestr jest, ale cos mi i tak podpowiada ze wszystko ok :)

Anika tak po prawda, że maja schemat, bo nawet na karcie inf po transferze miałam od pozytywnej bety 7-10 dni wizyta. Wczoraj mówili, że do 2 tyg, bo nic jeszcze widać nie będzie :)

reklama
Do góry