reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola ja miałam celibat od 9 tc do 20 ! A teraz jestem właśnie tak ciasna ze średnio nam idzie petentracja i robimy różne inne rzeczy:D czasem budzę Mojego w nocy[emoji14]

India no to kuruj się kochana. Ja pije właśnie herbatke bo zmarzlam :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :*

A ja znow wstalam z bolem glowy :(:(:( wykonczy mnie to chorobsko :(

Co do planowania plci tonie jest tak, ze masz 100% pewnosc, ze przed owulka to dziewczynka a w owulke to chlopiec. Chodzi o to, ze szanse sa wieksze niz normalnie. W przypadku planowania dziewczynki zwiekszaja sie o 30-40% a w przypadku planowania chlopca nawet do 80% niz normalnie.
Takze, to ze bedziemy sie przytulac przed owulka (a nie bedziemy w owulke) nie daje 100% pewnosci, ze bedzie dziewczynka ale zwieksza szanse na dziewczynke.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jejeku... ja to się modlilam żeby w ogóle zajść w ciążę. .. hehe nie ważne było czy przed czy w trakcie czy po owulce dzialalismy całe miesiące i juz :) a co będzie to będzie byle zdrowe :)
może przy trzecim dziecku bym się mogła nad tym zastanowić i się tak bawić ale biorąc pod uwagę problemy jakie miałam żeby w ogóle to nie wiem czy do 50bym się z tym planowaniem płci wyrobiła[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jejeku... ja to się modlilam żeby w ogóle zajść w ciążę. .. hehe nie ważne było czy przed czy w trakcie czy po owulce dzialalismy całe miesiące i juz :) a co będzie to będzie byle zdrowe :)
może przy trzecim dziecku bym się mogła nad tym zastanowić i się tak bawić ale biorąc pod uwagę problemy jakie miałam żeby w ogóle to nie wiem czy do 50bym się z tym planowaniem płci wyrobiła[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę przeszczesliwa jeśli Bóg zaśle mi życie:) Nie ważne czy dziewczynka czy chłopczyk:)
Ja zobaczę dwie kreski będę skakała ze szczęścia:)
A staram sie cały cykl:)

Ja tez z rodzaju niecierpliwych i nie myslalam o planowaniu plci. No i mniejsze szanse na zajscie, bo juz mniej plemnikow wpuszczasz ograniczajac sie do dni przed. Poza tym lubie niespodzianki :-)
Ale wiem, ze duzo par stara sie trafic w okreslona plec :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli chodzi o planowanie płci....
Faceci rodzą sie z przewaga plemników XX lub XY, wiec płeć dziecka zależna jest od chromosomu który przekażą kobiecie a nie od dnia w którym planuje sie współżycie:)

reklama
Dziewczynki, Wy troszke w innej sytuacji jestescie bo juz sie staracie jakis czas. My dopiero zaczynamy od tego cyklu. Jak nie bedzie wychodzic przez iles cykli to pewnie nam te juz bedzie obojetne jaka plec, byle pojawily sie dwie kreseczki :) na razie to dopiero pierwszy cykl i bedziemy celowac w dziewczynke :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry