reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

U nas szpital sam daje listę, dziecko chodzi w ubraniach szpitalnych, potrzebne są tylko na wyjście do domu. Po wyjsciu ze szpitala ja piorę wszystko, łącznie z torbą i kapciami w tym samym dniu jak wrocimy.

reklama
U nas tylko po porodzie zakładali swoje a później my przebjerqlysmu dzieci w przyniesione rzeczy ... pampy tez swoje i listy jiendostalismy. Ale to może tylko te które korzystały ze szkoły rodzenia?

hej dziewczyny wkoncu wyspana i od dziś więcej czasu żeby popisać...
a właśnie chodziłyście do szkoły rodzenia? bo zastanawiam się od którego tyg się zapisać

Nie chodzi o to że nie mają się rzucać w.oczy tylko dla twojego Bezpieczeństwa muszą być przezroczyste.

spkojnie urodziłam dwójke dzieci prze CC potrafię zadbać o swoje bezpieczeństwo. Współczesna medycyna jest jednak dziś tak zaawansowana i ma do dyspozycji na tyle dobry sprzęt, by stan pacjentki sprawnie ocenić za pomocą innych technik. W związku z tym większość lekarzy skłania się ku kwestii, że pomalowane paznokcie nie są żadną przeszkodą podczas porodu ;-) ;)

Niby najlepiej po 28 tc do szkoły rodzenia ale któraś z dziewczyn radziła żeby wcześniej zadzwonić bo nieraz mają dofinansowania tylko do maja lub czerwca ... a najlepiej iść do szkoły rodzenia w szpitalu e którym chcesz rodzic. Obejrzysz sobie porodówkę i sale . Poznasz położne. Ja w 1 ciąży noe chodziłam t3raz planuje ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo powinnam zacząć w sierpniu a ki będzie mnie wtedy w PL

spkojnie urodziłam dwójke dzieci prze CC potrafię zadbać o swoje bezpieczeństwo. Współczesna medycyna jest jednak dziś tak zaawansowana i ma do dyspozycji na tyle dobry sprzęt, by stan pacjentki sprawnie ocenić za pomocą innych technik. W związku z tym większość lekarzy skłania się ku kwestii, że pomalowane paznokcie nie są żadną przeszkodą podczas porodu ;-) ;)
No skoro znasz się lepiej...

Cześć dziewczyny, ja przez ogromny brzuchol nie dałam rady z goleniem, meza zagonilam do roboty, ale malowanie paznokci u stop juz nie ryzykowałam,az tak zdolny to on nie jest. Chociaż jak teraz zacznie ćwiczyć do porodu sie nauczy:)

reklama
ja się właśnie jeszcze cholera zastanawiam bo o szpitalu w moim mieście nieciekawe opinie chodzą co do porodu ale w innej miejscowosci ok 20km stąd jest niby o wiele lepiej....ale jeszcze zobaczymy
sie naczytałam o tych przygotowaniach do porodu i już widzę z jaką sraczką ja będę jechała pierwszy raz Wy to juz doświadczone niektóre jak to wygląda...

Do góry