reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A pisalam jak mi stara rura kazala wyleczyc kaszel u dziecka? : Da mu pani "jakis" syrop albo nic mu pani nie daje:angry::angry::angry:

Dziękuję w miarę dobrze, mdlosci wieczorne mam wrazenie jakby zaczely powolutku ustepowac. Dzisiaj odczuwam troche pobolewanie w dole brzucha,ale zauwazylam ze co ktorys czas tak jest , widocznie odczuwam jakies powiekszanie sie , rozciaganie. Dzisiaj zaliczylam 2 drzemki:) i na szczescie pozbylam sie przeziebienia, od pt byla masakra nos zawalony i niewysoka goraczka :(
A Ty jak tam?? :)
No to dobrze, że to przeziębienie ustąpiło.
A u mnie dobrze :) Na razie tylko piersi bolą i nie mam jak spać w nocy :p Dziś miałam rano lekkie mdłości, ale szybko przeszło. A tak to w sumie na razie dobrze. Teraz czekanie na wizytę i oby serduszko biło

No to dobrze, że to przeziębienie ustąpiło.
A u mnie dobrze :) Na razie tylko piersi bolą i nie mam jak spać w nocy :p Dziś miałam rano lekkie mdłości, ale szybko przeszło. A tak to w sumie na razie dobrze. Teraz czekanie na wizytę i oby serduszko biło
Jeszcze Cie troche pobola :) Mnie juz jakis czas temu troche z tym przeszlo , bo wczesniej stanik zdjac to byla masakra :)

reklama
Do góry