annemarie
Fanka BB :)
Taa... od razu wrocily wspomnienia...
To mowisz ze bedziesz twarda i nie bedziesz betowac? Czy jednak sie skusisz?
na razie leze i pachne(z maseczka na dziobie) jak za jakis tydzien,nie dostane@ to zapytaj sie jeszcze raz

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taa... od razu wrocily wspomnienia...
To mowisz ze bedziesz twarda i nie bedziesz betowac? Czy jednak sie skusisz?

No to dobrze, że to przeziębienie ustąpiło.Dziękuję w miarę dobrze, mdlosci wieczorne mam wrazenie jakby zaczely powolutku ustepowac. Dzisiaj odczuwam troche pobolewanie w dole brzucha,ale zauwazylam ze co ktorys czas tak jest , widocznie odczuwam jakies powiekszanie sie , rozciaganie. Dzisiaj zaliczylam 2 drzemkii na szczescie pozbylam sie przeziebienia, od pt byla masakra nos zawalony i niewysoka goraczka
A Ty jak tam??![]()
Jeszcze Cie troche pobolaNo to dobrze, że to przeziębienie ustąpiło.
A u mnie dobrzeNa razie tylko piersi bolą i nie mam jak spać w nocy
Dziś miałam rano lekkie mdłości, ale szybko przeszło. A tak to w sumie na razie dobrze. Teraz czekanie na wizytę i oby serduszko biło
Niedobrze mam nadzieje że trafisz na dobrych lekarzy którzy się Wami zajmą . Trzymajcie sięHej dziewczyny, zaczelam krwawic mocno duzo zywa krwia, jestem w szpitalu, ciaza zywa, mam duzego krwiaka
Agatek, trzymaj się! :-*Hej dziewczyny, zaczelam krwawic mocno duzo zywa krwia, jestem w szpitalu, ciaza zywa, mam duzego krwiaka