*Venicee*
Fanka BB :)
witam
dziś leżę cały dzień...coś kiepsko się czuję ...
Gwiazda każdy dzień na plus do przodu
Marzę o ukończonym 35tc
Gwiazda każdy dzień na plus do przodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję CI!Ja planuję używać tylko jednorazowych...
A na jakiej zasadzie chcecie to kupowanie łóżeczka? Że wy wybieracie a ona płaci czy ona też sama wybiera?
Bo u mnie mój tata chce kupić wózek tylko że to ja chcę go wybrać
Spokojnie kochana, odetchnij i wypoczywaj. Na to teraz jest czas. Nie musisz być teraz perfekcyjną panią domuA jak maluch się pojawi to założę się że wstąpią w Ciebie nowe siły
A nie chcesz się zapisać do szkoły rodzenia? Ja właśnie też jestem zielona więc idę, żeby poczuć się pewniej.
Hej dziewczyny! Witam się weekendowo.
Ja tą ciążę przechodzę dużo gorzej niż 8 lat temu, wszystkie ścięgna i więzadła trzymające brzuch mnie bolą, zwłaszcza po południu i póki nie położę się do łóżka, chodzę zgięta wpół. A brzuch mi ciąży jak kamień. I jeszcze strasznie boleśnie mały kopie, a najchętniej w moją przepuklinę.
Kasiulka, pytałaś o pieluchy wielorazowe. Ja się przymierzam, coś tam czytam i zastanawiam się czy warto zainwestować w kilka otulaczy dla noworodków, czy poczekać do większej wagi dziecka, żeby kupić te większe uniwersalne. Jak na razie podobają mi się pieluszki milovia i oglądałam tez pupus.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kamejka do szkoły rodzenia zapisałam siejuz byłam na 2 spotkaniach, oczywiście siostra miała niezły ubaw jak sie o tym dowiedziała ale mam to w du..e [emoji57]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mnie wieczorami nachodzi na kwaśne, potrafię zjeść ze trzy kiwi, jabłko i grapefruita heh. Za słodkim na szczęście nie przepadam a już ciasta to w ogóle nie moja bajka. Mój syn za to ciastowy to mu babcia podrzuca![]()
Kasia my obie marzymy o tym 36 tc i żeby było ok . Chodź ja marze wytrzymać do 39 tc czyli do 09.07witam![]()
Gwiazda każdy dzień na plus do przoduMarzę o ukończonym 35tc
Co do studentów. Przy drugim porodzie były dwie studentki położnictwa. No nie przy porodzie, tylko PO. Bo miałam cc. I byłam obolała i umęczona, a one niezwykle pomocne, zakładały mi np. skarpetkiI jak położna przychodziła z Clexane, z zastrzykiem, czy przemyc ranę, to one też i pytała czy mogą coś przy mnie zrobić, zastrzyk czy obejrzeć ranę. Miło je wspominam