reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Przestaje się dziwić, dlaczego pielęgniarki i położne nie zawsze wykonują swoje obowiązki. Skoro gro kobiet przyzwyczailo je do opłacania za opieke.. żenada. to ich obowiązek być i pomoc...

a ja uwazam ze niestety realia sa jakie sa i mimo ze za darmo kazda powinna byc traktowana z pelna troska i zainteresowaniem to niestety tak nie jest, wiec jesli ktorejs z przyszlych mam zalezy aby poczuc sie zaopiekowana to takie rozwiazanie daje (chyba) taka pewnosc.

wow nadrobilam posty z calego dnia, ale tego duzo!!!

imie Anastazja jest piekne i klasyczne, nie kojarze juz ktora o tym pisala, ale mysle ze ten szwagier to troche przesadza. oczywiscie imie kwestia gustu, ale mi tam bardziej sie podoba Anastazja niz Dżesika czy Brajan ;)

Właśnie slyszalam że nie wszędzie można kupić oryginalne minky i teraz nie wiem gdzie szukać żeby się nie rozczarować. A Ty gdzie zamawialas że nie jesteś tym razem zadowolona??

Może ktoś z Was ma sprawdzone miejsce skąd mogę zamówić prawdzowy kocyk minky? Na Allegro pełno tego jest ale skąd mam wiedzieć które są oryginalne?:baffled: i jakieś rady co do grubości kocyka??bo jeszcze się waham

tak naprawde wszystko sie zaczelo od La Millou i duzy wybor wlasnie u nich. no i jakosciowo kocyki sa super.

A czy któraś z was jest w stanie mi doradzić co kupić na przewijak? Mam taki drewniany z ikei i przecież muszę cos podłożyć mięciutkiego, moze któraś z was zaopatrywała sie w cos tego typu?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

taka mate musisz kupic a na nia przescieradelko
Link do: Przewijaki dla dzieci

Jezu co za dzień.

Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.

Zaje... biście

Może o północy uśnie.

Może mi się przyśni że piję drinka, bo mam chęć

Dobranoc

Jezu co za dzień.

Mówię wam dziewczyny przestańcie się przejmować porodem a zacznijcie buntem dwulatka.
Bite półtorej godziny ryku bez powodu. Bez powodu. Ani przytulić ani wytłumaczyć, po prostu wyła. W końcu usunęła o 17 i wstała o 19.

Zaje... biście

Może o północy uśnie.

Może mi się przyśni że piję drinka, bo mam chęć

Dobranoc

Przepraszam, że zazaczyłam "zabawne". Tobie na pewno nie jest do smiechu, ale Twoja relacja rozwala ..... :p Powodzenia :*

reklama
Do góry