reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

ja mialam tylko 1 jedno poronienie, reszta to brak implantacji,a jesli sie nie implantuje to nie mozna tego poronic,

mysle logicznie?

Tak kochana :) z jednym zarodkiem ? Ja mialam 2 poronienia i przy drugim wiem ze były 2 kropki. Więc licze ze straciłam 3-4. Ładna gromadka by już była :)

reklama
Za mną znów pizza chodzi oraz kebab na frytkami :) chyba będę musiała na tyg zagnieść ciasto na ta pizze chyba ze m się zlituje i mnie na kebeba weźmie :D
Mnie ta rybka z frytami neka:( ale M cos przebakiwal,ze w ndz albo pon pojedziemy na bulwar na ta rybencje:D
Generalnie tak zdrowo jak staram sie odzywiac od poczatku ciazy,to chyba nigdy nie jadalam:p ale raz na jakis czas szturnie mnie na jakas chemie:p typu np chipsy,kupimy a potem ich zmeczyc nie moge;)

A ja myślę, że jak raz na jakiś czas się zje coś takiego i nie zastępuje się smieciowym normalnych posiłków, to się nic nie stanie :)
Ew podobno kobiecie w ciąży się nie odmawia;)
Pewnie,ze tak. Nie popadajmy w paranoje no nie;) inaczej gdyby te chipsy,fryty,pizze i inne bylyby podstawa zywienia.

Ja miałam dokładnie tak samo z chodzeniem. Najgorzej było po południu, gdy ketonal przestał działać. Było ciężko,ale przespałam to i rano trochę puściło, chociaż przy chodzeniu nadal bolało. W sumie moje bóle przeszły dzień po transferze czyli w 6 dobie od punkcji.
Ja miałam zawsze bolesne jajeczkowanie ale to co teraz czuję to ból jajeczkowania razy tysiąc. Tylko dzięki mojemu ukochanemu M ograniczamy wstawanie żeby to krwawienie przeszło a jutro zobaczymy;/

reklama
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .

robiliscie cos takiego?
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .

robiliscie cos takiego?
Typizacja hla to sprawdzenie zgodnosci tkankowej jesli bedziecie miec to oboje to ma to sprawdzic wasze dopasowanie genetyczne.
Nie mialam tego badania ale pracuje na hematologi i takie badanie robi sie rodzinom osob chorych na bialaczke zeby sprawdzic czy maga miec dawce rodzinnego

Do góry