reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalia ja po punkcji czułam się dobrze a nawet bardzo dobrze. Mimo 11 pecholi. Dziwne dla wszystkich :) nie ma faktycznie reguły. Ale ja to w ogóle ewenement.

Czesia :) ja nie jadam słodyczy a dzisiaj chodził za mną wafel. Pol dni się piwstrzymywalam. Kapitulacja nastąpiła godzinę temu ;)
No i superowo:) widac Kropek sie dopomina;) ja nie lubie zelek:P a gdzies tak od miesiaca przynajmniej opakowanie na tydzien wciagne,a jak i M ma ciazowe zachcianki zelkowe to opakowanie dziennie peknie;) a przez pierwszy trymestr wszystko co slodkie bylo fuj,nawet woda smakowa mnie skrecala taka byla dla mnie slodka.

Westi ja do tej pory otrzymałam się ale te jajniki teraz dają popalić i to niezle;// no ale mam nadzieję że tylko do jutra bo tak chcę się mi risotta że aż mi slinka cieknie;))
A dzisiaj wygonie po pizzę z tuńczykiem chyba;p

Typizacja hla to sprawdzenie zgodnosci tkankowej jesli bedziecie miec to oboje to ma to sprawdzic wasze dopasowanie genetyczne.
Nie mialam tego badania ale pracuje na hematologi i takie badanie robi sie rodzinom osob chorych na bialaczke zeby sprawdzic czy maga miec dawce rodzinnego

Gosia-
z nieba nam spadlas,
wycisniemy cie jak cytryne;)

masz jakies pomysly na brak implantacji?

A ja dzis nie wytrzymałam i musiałam kupic chipsy:( bardzo rzadko jem takie rzeczy, ale dziś jak zobaczyłam w sklepie to wiedziałam, ze " chcę to!chcę to, chcę to,chcę to" jak w reklamie :)
Muszę schować zanim M wroci z pracy :)
A wiesz ze tez mam chec , zobaczylam przed chwila jakas reklame w necie :) tyle ze nie chce mi sie schodzic do sklepu :P

Ja miałam zawsze bolesne jajeczkowanie ale to co teraz czuję to ból jajeczkowania razy tysiąc. Tylko dzięki mojemu ukochanemu M ograniczamy wstawanie żeby to krwawienie przeszło a jutro zobaczymy;/
W razie czego weź coś przeciwbólowego, nie męcz się. Ja koło 18 wzięłam nospę, ale okazała się za słaba i mi nie pomogła. Jutro będzie trochę lepiej, jeśli to Cię jakoś pociesza ☺

Westi ja do tej pory otrzymałam się ale te jajniki teraz dają popalić i to niezle;// no ale mam nadzieję że tylko do jutra bo tak chcę się mi risotta że aż mi slinka cieknie;))
A dzisiaj wygonie po pizzę z tuńczykiem chyba;p
Oj, uważaj- jedz tylko lekkostrawne rzeczy,bo będzie gorzej. Mi mąż zrobił jajecznicę z dodatkami na skwarkach i myślałam, że umrę- ból się od razu nasilił.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry