reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za mną znów pizza chodzi oraz kebab na frytkami :) chyba będę musiała na tyg zagnieść ciasto na ta pizze chyba ze m się zlituje i mnie na kebeba weźmie :D
Mnie ta rybka z frytami neka:( ale M cos przebakiwal,ze w ndz albo pon pojedziemy na bulwar na ta rybencje:D
Generalnie tak zdrowo jak staram sie odzywiac od poczatku ciazy,to chyba nigdy nie jadalam:p ale raz na jakis czas szturnie mnie na jakas chemie:p typu np chipsy,kupimy a potem ich zmeczyc nie moge;)

Ja miałam dokładnie tak samo z chodzeniem. Najgorzej było po południu, gdy ketonal przestał działać. Było ciężko,ale przespałam to i rano trochę puściło, chociaż przy chodzeniu nadal bolało. W sumie moje bóle przeszły dzień po transferze czyli w 6 dobie od punkcji.
Ja miałam zawsze bolesne jajeczkowanie ale to co teraz czuję to ból jajeczkowania razy tysiąc. Tylko dzięki mojemu ukochanemu M ograniczamy wstawanie żeby to krwawienie przeszło a jutro zobaczymy;/

reklama
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .

robiliscie cos takiego?
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .

robiliscie cos takiego?
Typizacja hla to sprawdzenie zgodnosci tkankowej jesli bedziecie miec to oboje to ma to sprawdzic wasze dopasowanie genetyczne.
Nie mialam tego badania ale pracuje na hematologi i takie badanie robi sie rodzinom osob chorych na bialaczke zeby sprawdzic czy maga miec dawce rodzinnego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry