annemarie
Fanka BB :)
szanse na ciaze wzrastaja o 10 %Ktoś potwierdza ze to działa. ? Albo chociaż że nie szkodzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szanse na ciaze wzrastaja o 10 %Ktoś potwierdza ze to działa. ? Albo chociaż że nie szkodzi![]()
Ja nie mam wody, ale luteina która ze mnie wypływa, w chwilach kiedy jest brązowa zauważyłam , ze ma dziwny, kwaśny, intensywny zapach. Czuję go kiedy siadam na wc. Nie mam pojęcia skąd to... Któraś z was miała takie dziwne coś?Dziewczyny zadam trochę krepujace pytanie ale kogo jak nie Was. Czy tez mialyscie na poczatku ciazy takie ciągłe uczucie wilgotnosci? Malo komfortowe to jest. :/ Wkladki w ruch, taka jakby woda...
No dokładnie taka wodaMi tylko czasami. Dokładnie taka woda. Nie zazdroszczę![]()
Znajomi teściowej dzięki takim szczepionkom z krwi męża zaszli w ciążęKtoś potwierdza ze to działa. ? Albo chociaż że nie szkodzi![]()
Cos Ty. Wizyta co miesiacnawet teraz jak juz weszlismy w 3 trymestr. Wkurza mnie to. Lekarz nie zmienil podejscia nawet jak wyszlam ze szpitala
![]()
Znajomi teściowej dzięki takim szczepionkom z krwi męża zaszli w ciążę
Dzięki EwNo dokładnie taka wodaTak jakbyś moczu nie trzymała
![]()