ja mialam tylko 1 jedno poronienie, reszta to brak implantacji,a jesli sie nie implantuje to nie mozna tego poronic,
mysle logicznie?
Tak kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mialam tylko 1 jedno poronienie, reszta to brak implantacji,a jesli sie nie implantuje to nie mozna tego poronic,
mysle logicznie?
Mnie ta rybka z frytami nekaZa mną znów pizza chodzi oraz kebab na frytkamichyba będę musiała na tyg zagnieść ciasto na ta pizze chyba ze m się zlituje i mnie na kebeba weźmie
![]()
No tak Ewunka ale to chyba kwestia organizmu nco nie zmienia postaci rzeczy że masz polkute jajniki i jak np siadasz to czujesz je;/Az tak
Pewnie,ze tak. Nie popadajmy w paranoje no nieA ja myślę, że jak raz na jakiś czas się zje coś takiego i nie zastępuje się smieciowym normalnych posiłków, to się nic nie stanie
Ew podobno kobiecie w ciąży się nie odmawia![]()
Ja miałam zawsze bolesne jajeczkowanie ale to co teraz czuję to ból jajeczkowania razy tysiąc. Tylko dzięki mojemu ukochanemu M ograniczamy wstawanie żeby to krwawienie przeszło a jutro zobaczymy;/Ja miałam dokładnie tak samo z chodzeniem. Najgorzej było po południu, gdy ketonal przestał działać. Było ciężko,ale przespałam to i rano trochę puściło, chociaż przy chodzeniu nadal bolało. W sumie moje bóle przeszły dzień po transferze czyli w 6 dobie od punkcji.
Na ostatniej wizycie w pon i był 0.470 później już nie badali. Mam nadzieję że nasze kruszynki już działają żeby być u mamusiale skoro mowią o transferze świezaka, to musi być ok. a kiedy CI badali progesteron?
HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .
robiliscie cos takiego?
Typizacja hla to sprawdzenie zgodnosci tkankowej jesli bedziecie miec to oboje to ma to sprawdzic wasze dopasowanie genetyczne.HLA Typisierung, nie wiem jak to na polski jezyk immunologii przetlumaczyc , jak to wyjdzie pozytywne ,to robi sie
Partnerimmunisierung. Z krwi partnera robi sie szczepionka .
robiliscie cos takiego?