Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tutaj poprostu zakladaja ze jak sie ciaza do 8-12tego tygodnia utrzyma to dopiero warto sie martwic, chyba ze sa przeslanki w wywiadzie ze cos może byc nie tak albo jak sie jest pod opieka ginekologa z innych powodow, np leczenia nieplodnosci.
Bolesne ale prawdziwe.
My polacy, jako narod, jestesmy przewrazliwieni na punkcie swojego zdrowia, ale jestesmy też duzo bardziej wyedukowani. Przecietna angielka pojdzie do lekarza I nie bedzie niczego keestionowac bo nie wie ze istnieje badanie które sprawdza przyrost hcg, że wczesna ciaze jest czasem sens ratowac.
A już szczytem jest to ze ludzie wierza ze paracetamol jest lekiem na wszystko. Tylko dlatego ze lekarz tak mowi. Albo leca na ostry dyzur bo ich brzuch boli z przejedzenia.
Jaki pacjent, taki lekarz.
Pierwszy kontakt jest tragiczny, ale jak już trafisz do szpitala, to do skutku beda diagnozowac a nie oleja jak w Pl.
Niestety, jak wszedzie trafiaja sie super lekarze I konowaly.
Przepraszam za te moje wywody ale z roznych powodow nachodzilam sie po lekarzach I nalezalam w szpitalach w polsce, anglii I irlandi I jest to temat który lezy mi na sercu.
Też tak mam. Młoda chora, do przedszkola nie chodzi więc razem dziś pospałyśmy [emoji2] Macie sprawdzony przepis na ciasto z rabarbarem? Dostałam od sąsiadki churtową ilość i kombinuje a robiłam zawsze tylko kompot...A dodam jeszcze, ze jak tak dalej bedzie to niedaleko mi Spiacej Krolewny
W nocy spalam 8 godzin, wstalam o 9.00. Po 11 juz padalam ze zmeczenia, usnelam i wstalam o.....18 !!! Kolejne 7 godzin snu!!!
Masakra![]()
A dodam jeszcze, ze jak tak dalej bedzie to niedaleko mi Spiacej Krolewny
W nocy spalam 8 godzin, wstalam o 9.00. Po 11 juz padalam ze zmeczenia, usnelam i wstalam o.....18 !!! Kolejne 7 godzin snu!!!
Masakra![]()