reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć!
Jak pięknie na dworze, cieplutko!!!

Iwonaimaja, dobrze, że jesteś spokojniejsza!!
Olcia, czy dziś już lepiej??
Dżudka, sprawdzałam, do 22 :D Dziś jak wracałam z przedszkola to światło zabrali i nie wpuszczali do Biedronki. Będę szła po Nikośka to wejdę, już sobie zapisałam :)
Jodełka - masakra!!!!!!!!!!!!!
Fazerkam - :)

Miłego dnia!

Tu w Grecji non stop ktos mnie przepuszcza, w autobusach to samo.. ale tak mi głupio bylo przez te mezowskie piwa, najchetniej to bym glowe w piach schowala[emoji14]ale co tam najważniejsze ze lody zjedzone :D

Jak tam u Was szpitalne mamy??

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny
Właśnie palaszuje owsianke z malinami. Muszę powiedzieć że pycha.

U nas ładnie ale oczywiście wiatr.

Mam dziś wizytę. Już się nie mogę doczekać:laugh2:

cześć dziewczyny. ja wstałam dziś o 9 ale poszłam spać przed 1 bo musiałam mojego odebrać o 23 z firmy. śmiał się ze mnie bo rano jak wstawał do pracy a ja szłam siku to byłam taka nieprzytomna ze nie wiedziałam co się dzieje. i fakt nic z tego nir pamiętam. śnił mo się szpital w którym chyba chce rodzic i straszna rzeźnia tam była. teraz to się aż zastanawiam. musze pogadać z moim lekarzem bo ciągle mnie ten temat stresuje. a dziś 32 tydzień zaczynam wiec w zasadzie jeszcze równe 2 miesiące.. piękna pogoda się zapowiada :) miłego piątku :)

Witajcie Laseczki :D

Dziś czeka mnie sprzątanie szaf i układanie wszystkiego, bo jest tam tyle tego, że nie ogarniam.
Jutro mam egzaminy na studiach.
Wczoraj miałam mega stresujący dzień :/, ale już trochę minęło wiec jest ok. Dziś przyszły koszule, które zamówiłam :)

Iwonaimaja- super, że już jest lepiej :)
Needi- ja za to z rana zmiksowane truskawki ze śmietaną i cukrem :D mniam!
Olcia- witaj! współczuję jelitówki :( dziecko zawsze gorzej znosi od nas :( a męża spalić na stosie !! :)

I ja się witam piątkowo. Czytam Was na bieżąco ale jakoś ostatnio weny do pisania brak, bo właściwie u mnie nic niwego się nie dzieje. Odliczam dni do 30 czerwca, to jeszcze tyyyyle czasu.

Hej dziewczyny. od czwartku M ma urlop i nie odpalam laptopa a na telefonie coś mi sie zepsuło i nie mogę wejść ani was poczytać:( Tak szybko to w środę byłam na usg i mała ma już 2180. Przybrała przez 2 tyg prawie 600g. Reszta wszystko ok. W poniedziałek idę do lekarza to się dowiem co dalej bo na usg wyszło że szyjka się rozwarła wewnetrznie z 1,7 do 2,5 i ma już tylko 15mm. Miłego dnia i weekendu życzę

reklama
Do góry