Dzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)trzymamy kciuki! rzadko tam w Londynie macie usg robione
reklama
Saranta
Fanka BB :)
Powodzenia!!![emoji5]Dzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)
U mnie wizyta w piatek...ale to juz 3 raz...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
to u mnie juz trzecie usg bedzie a leci mi 10 tydzien, co kraj to inaczejDzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)
@joshi wszystkiego o czym marzysz!!!

@pisanka89 witaj i gratuluje podwójnego szczęścia!
Ja póki co 3kg na minusie, ale nie wiem jak to możliwe, bo brzuch mam dosyć mocna widoczny, nie da się ukryć, że jestem w ciąży.
Dziewczyny, mi się ciągle śni dziewczynka, miałam nawet taki sen, że wyjęłam ją z brzucha, zobaczyłam, obejrzałam i włożyłam do brzucha
Potem, że chodziłam z różowym wózkiem, a jeszcze kolejny, że próbowałam jej uczesać warkoczyki, ale moje zdolności manualne i tu poległy
Ale za to od początku czułam chłopaka, w momencie w którym się dowiedziałam o ciąży ciągle mówiłam, że będzie chłopak
na usg ostatnio wyszło 80% chłopak, więc może moje przeczucie się spełni, a sny spełniają się na odwrót 
Ja póki co 3kg na minusie, ale nie wiem jak to możliwe, bo brzuch mam dosyć mocna widoczny, nie da się ukryć, że jestem w ciąży.
Dziewczyny, mi się ciągle śni dziewczynka, miałam nawet taki sen, że wyjęłam ją z brzucha, zobaczyłam, obejrzałam i włożyłam do brzucha
Saranta
Miejmy nadzieje ze Ci sie spelni!!! Ale zawsze i tak najwazniejsze, aby urodzic zdrowa dzidzie! [emoji4]@joshi wszystkiego o czym marzysz!!!![]()
Dziewczyny, mi się ciągle śni dziewczynka, miałam nawet taki sen, że wyjęłam ją z brzucha, zobaczyłam, obejrzałam i włożyłam do brzuchaPotem, że chodziłam z różowym wózkiem, a jeszcze kolejny, że próbowałam jej uczesać warkoczyki, ale moje zdolności manualne i tu poległy
Ale za to od początku czułam chłopaka, w momencie w którym się dowiedziałam o ciąży ciągle mówiłam, że będzie chłopak
na usg ostatnio wyszło 80% chłopak, więc może moje przeczucie się spełni, a sny spełniają się na odwrót
![]()
U mnie ze snami nie jest na odwrot niestety.
Ja miewam prorocze sny, dlatego jak mi sie cos zlego sni, to podwójnie to przeżywam... [emoji53]
u mnie zawsze przeciwienstwo snu sie sprawdzaMiejmy nadzieje ze Ci sie spelni!!! Ale zawsze i tak najwazniejsze, aby urodzic zdrowa dzidzie! [emoji4]
U mnie ze snami nie jest na odwrot niestety.
Ja miewam prorocze sny, dlatego jak mi sie cos zlego sni, to podwójnie to przeżywam... [emoji53]
mojeboje
Dziewczyny czy duzo przytylyscie? Ja juz zaczybam sie martwic waga.. Poszlo mi w gore 2kg [emoji58] Ciasno w spodniach i obcislych bluzkach sie robi... [emoji53]
Ja jestem jakieś 1,2 kg do przodu. Ostatnie kilka dni mam wrażenie, że brzuszek zaczyna być troszkę widoczny. Na razie noszę dotychczasowe spodnie tylko w obcisłych rurkach przeciągnęłam gumkę i tak sobie zapinam
Saranta
Masz racje! Pocieszmy sie jeszcze naszymi fajnymi, "małymi" ubrankami[emoji5]Ja jestem jakieś 1,2 kg do przodu. Ostatnie kilka dni mam wrażenie, że brzuszek zaczyna być troszkę widoczny. Na razie noszę dotychczasowe spodnie tylko w obcisłych rurkach przeciągnęłam gumkę i tak sobie zapinamNie chcę się szybko z nimi rozstawac
![]()
Antiope
Witaj! Super prezent na dzień matki. Sama bym taki zrobiła, ale niestety nie dałabym rady tak długo utrzymać tajemnicy.Dzień dobry
Ja wróciłam. ŻyjęMam nadzieję, że u Was wszystko OK. Nadrobię za jakiś czas (mam nadzieję).
My zdołaliśmy utrzymać tajemnice przed rodzicami aż do teraz (im później tym jakoś ciężej nam się do tego zbierało), a teraz to już chcę odczekać do wizyty w tym tygodniu. Więc stwierdziliśmy wczoraj, że powiemy im w Dniu Mamy![]()
Nie no, synka już mamy. Teraz pora na córkę. Nic mi nie wiadomo o drugim lokatorze w brzuchu.blizniaki by byly najlepszym wyjsciem hihi
Na pewno jakoś uda się Wam to organizacyjnie poukładać.Dziękuję kochana.
No jakieś 3 km. Spacerem 35 min może trochę więcej [emoji6].
Ja spacery lubię ale filip będzie codzień marudzić.
Mamy opcje że mąż go będzie rano wozić. Do czasu aż ogarnę komunikację miejska [emoji23] . Mąż ma swoją firmę tutaj więc godziny pracy sam sobie ustala. Więc i zawieść i odebrać go bedzie mógł .Albo druga opcja trochę bardziej stresujaca dla małego zmienić szkole, tam też jest przy nowym mieszkaniu blisko. No ale by musiał zostawić swoich kolegów, i panie które dopiero co poznał. Myślę narazie jak to ugryźć.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny pomysł na prezent.Patrzcie co znalazłam na dzień mamy!!!!!!!!!
Link do: Herbata personalizowana DZIEŃ MAMY
Joshi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Czy to jest to samo co prenatalny w Polsce?hej.. Nie mieszkam w UK, tylko w Belgii i niestety na razie pracuje wiec na urlop nie ma szans. Po drugie: 30 maja bede miec test na mongolizm, . Tu zwie sie NIPT czyli bezinwazyjny test prenatalny.. bez wbijania igieł w brzuch.. brrrr. Wtedy zobaczymy czy wszystko ok z genami no i czy nie musimy usuwac... [emoji53] pozdrawiam!
Dziewczyny czy duzo przytylyscie? Ja juz zaczybam sie martwic waga.. Poszlo mi w gore 2kg [emoji58] Ciasno w spodniach i obcislych bluzkach sie robi... [emoji53]
Ja jestem załamana, bo z synkiem przez całą ciążę przytyłam 8, a teraz już ponad 3. Wszystko przez to, że z synkiem chciało mi się przez 9 miesięcy głównie pomarańczy, a teraz słodyczy i tłustych rzeczy.
Witaj!Hej dziewczynyja jutro zaczynam 9 tc czyli 3 mc 
można do was dołączyć?
![]()

Ja się martwię jak sobie pomyślę, że najwięcej przytyję przez najbliższe 3 miesiące.Zazdroszczęja 13 tydzień - 3,5 w górę
, ale tak szczerze niespecjalnie mnie to martwi.
Super, że mamy jakieś bliźniaki na grudniu.spodziewam się bliźniaków
więc stres podwójny
w piątek mam wizytę i już się nie mogę doczekać. Co do wagi to przytylam koło 1 kg. Mdłości miałam kilka razy a tak to tylko spać i leżeć
![]()
Ja u Ciebie właśnie chłopaka czuję. U Lux czuję dziewczynkę, a co do pozostałych dziewczyn, które wymieniłaś jakoś nie mam przeczuć.Witaj pisanka to pierwsze bliźniaki na grupie
Lux Czarownica Antiope elife to Wam te dziewczynki niech będą pisane a mnie chłopaka zostawcie. Kciuki za to&&&
No mnie też nieźle brzuszek wywaliło. Chyba w ciągu ostatnich dni jakoś.U mnie tez takmnie nie martwi mocno ale jutro doabetolog i czeka mnie opiernicz bo ja przez całą ciążę moge tylko 7.5- 11.5 przytyć. Tak mi wyliczyli. W spodnie nie mieszcze sie zadne. Jak ma badaniach we wtorek bedzie wszystko ok to na brzuszkowy sie wrzuce bo mam co pokazywac
z synem tak w 6 miesiącu wygladalam
![]()
No właśnie też miałam o to pytać.A dziewczyny kiedy będzie ten zamknięty wątek? Miał być jak dobrze pamiętam w piatek ?![]()
A ja u Ciebie synka czuję.
Na pewno będzie dobrze. Ja też jutro wizytuję, mam prenatalne. Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 15.30.Ja przytyłam okolo kilogramChociaż waga mi sie zmienia w ciagu dnia kilka razy wiec trudno dokladnie określić.
Dziewczyny jutro mam usg i zaczynam sie strasznie stresować! :| Ostatnio widziałam maluszka w 6 tygodniu a teraz juz 12 i pól. Żeby tylko wszystko jutro wyszło dobrze... Ale to bedzie ulga
Ja to jakoś jednak wolę polski systemDzieki! To pierwsze usg zrobiłam i tak prywatnie. Teraz tak naprawde bedzie pierwsza wizyta. Maja potwierdzić ciaze :'-)

reklama
mojeboje
No właśnie mój obecny lekarz luzak nic mi nie zabrania, ale rower jest właśnie jedyną rzeczą którą kazał mi przestać. Więc cały tegoroczny sezon bez roweru