Ja mam teraz codziennie mdłości wieczorno-nocne. Masakra!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki sam obiad miałam wczoraj [emoji23]A mnie dzisiaj męczy katar. A dzisiaj i jutro mam szkolenia u klienta i trochę głupio, poza tym nie wszystko do mnie trafia bo jestem półprzytomna. Patowa sytuacja bo źle że w takim stanie biorę udział w szkoleniu, ale odwołać w ostatniej chwili i organizować na nowo byłoby jeszcze gorzej. Dobrze, że poza mną jest jeszcze kolega i on aktywnie bierze udział.
A dzisiaj pojadlam młodych ziemniaczkow + jajko sadzone + mizeria i przegryzlam malosolnym. Pyyycha.
O matko czereśnie sama bym.zjada [emoji7]@aneta_ck oby synkowi szybciutko przeszło i paznokieć był cały)
Dziewczyny ja dziś dorwałam czereśnie! Tak za mną chodziły od tygodnia i się udało![]()
Będzie dobrze. Trzymam kciuki. O której wizyta?Witam się Dziewczyny że sraczka od rana [emoji23]
Dziś wizytujemy z meżęm i oczywiście mam stresa.
Chciałabym już być po wizycie
U małego w przedszkolu szkarlatyna więc że względu na ciążę kazali mi go nie przeprowadzać przez jakiś czas, żeby się nie zaraził a później abym ja nie załapała.
Także mamy wolne [emoji16]
Dziś biorę L4 od gina, pojawiają się od kilku dni u mnie delikatne plamienia kawa z mlekiem czy cos takiego.
Niby jestem w terminie miesiączki i mam się nie denerwować bo takie oto plamienia się zdarzają. Ale ja już zdążyłam sobie wkręcić że cos jest źle bo w tamtych ciazach nie miałam śluzu w kolorze TOFFI tylko mleczny. I dziś idę z pełnymi galotami że strachu.
Dobrze że mój J. Idzie ze mną.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze idziesz dzis do gina. Takie plamienia zawsze trzeba sprawdzac bo może to byc pierdola a moze cos powazniejszego. Moze masz niski poziom progesterononu albo czasami tak sie po seksie podobno moze zdarzyc. Jakieś małe naczynko pęknie 8 potem taka stara krew wylatuje. Podobno brązowe albo takie toffi plamienia zazwyczaj nie sa powazne. Za to trzymam kciuki. Daj koniecznie znac po wizycieWitam się Dziewczyny że sraczka od rana [emoji23]
Dziś wizytujemy z meżęm i oczywiście mam stresa.
Chciałabym już być po wizycie
U małego w przedszkolu szkarlatyna więc że względu na ciążę kazali mi go nie przeprowadzać przez jakiś czas, żeby się nie zaraził a później abym ja nie załapała.
Także mamy wolne [emoji16]
Dziś biorę L4 od gina, pojawiają się od kilku dni u mnie delikatne plamienia kawa z mlekiem czy cos takiego.
Niby jestem w terminie miesiączki i mam się nie denerwować bo takie oto plamienia się zdarzają. Ale ja już zdążyłam sobie wkręcić że cos jest źle bo w tamtych ciazach nie miałam śluzu w kolorze TOFFI tylko mleczny. I dziś idę z pełnymi galotami że strachu.
Dobrze że mój J. Idzie ze mną.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom