Antiope
Fanka BB :)
Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.hej jestem glupia, durna i niemadra, snilo mi sie, ze moje dziecie nie zyje..ja sfiksuje naprawde![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.hej jestem glupia, durna i niemadra, snilo mi sie, ze moje dziecie nie zyje..ja sfiksuje naprawde![]()
Bzykanka nie było od kiedy wiem żem ciężarna, więc nie ma takiej opcji.Dobrze ze idziesz dzis do gina. Takie plamienia zawsze trzeba sprawdzac bo może to byc pierdola a moze cos powazniejszego. Moze masz niski poziom progesterononu albo czasami tak sie po seksie podobno moze zdarzyc. Jakieś małe naczynko pęknie 8 potem taka stara krew wylatuje. Podobno brązowe albo takie toffi plamienia zazwyczaj nie sa powazne. Za to trzymam kciuki. Daj koniecznie znac po wizycie
![]()
a boli Cie cos przy tym plamieniu?Bzykanka nie było od kiedy wiem żem ciężarna, więc nie ma takiej opcji.
Tak wiem o tym.plamieniu, czytałam o tym, wcześniej jak byłam u gina zgłaszałem mu to bo też mi się zdarzało, zrobił przegląd i niczego się nie dopatrzyl.no ale jak widać plamienia znowu się powtórzyło.
Więc dziś pewnie zdecyduje co dalej.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Lux za twoją również.Joshi kciuki za wizyte!!!!
mozg mi sie lasuje, zawsze mowilam, ze normalna nie jestem hehe ale te sny to juz przegiecieLux za twoją również.
Matko co ty masz za sny toż to jakiś hardcore! [emoji33]
To ja kiedyś usłyszałam od ginekologa, że niektóre ciąże tak mają i tyle.Bzykanka nie było od kiedy wiem żem ciężarna, więc nie ma takiej opcji.
Tak wiem o tym.plamieniu, czytałam o tym, wcześniej jak byłam u gina zgłaszałem mu to bo też mi się zdarzało, zrobił przegląd i niczego się nie dopatrzyl.no ale jak widać plamienia znowu się powtórzyło.
Więc dziś pewnie zdecyduje co dalej.
Nic kompletnie właśnie. I ja wiem, Tego tyle było że nic, ale ze ja podwozie sprawdzam za każdym razem jak czuje wilgotno [emoji23] to się dopatrzylam.no.a boli Cie cos przy tym plamieniu?