reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć, że wesele było po prostu zajebiste :D czułam się bardzo dobrze, zero skurczy, zgagi, zawrotów głowy :) do tego potańcowałam sobie noooo na prawdę wybawiłam się na całego a spać poszłam przed 5 :) Cieszę się, że synka zostawiliśmy z babcią bo to była nasza noc :) Szwagier wracał rano po swoją córkę do Olsztyna to zabrał ze sobą naszego Szkraba i poprawiny spędziliśmy już w komplecie :) więc weekend zaliczam do udanych:) Mam nadzieję, że Wasze też takie były :D buziaki

reklama
Alinka a jaki poziom hemoglobiny mialas?bo zastanawiam się jak niski poziom zmusza do przyjmowania żelaza..?
Dżudka dawno pytałaś sorry że dopiero piszę, ja miałam 6,80 mmol/L
Ogólnie witam po długiej przerwie.
Ostatnio jakoś niemogę się zmotywować do czytania ani pisania.
Jak tak czytam że u większości z was wszystko tak ładnie i w miarę bezproblemowo idzie ku pięknemu finałowi tymbardziej to moje nieudacznictwo i wszystkie choroby i komplikacje wydają się większe a złośliwość losu gorsza.
Taka wredna i samolubna się zrobiłam zazdrośnica.
W każdym razie życzę wszystkim wszystkiego dobrego.
Pozdrawiam.

Hej!

My dziś cały dzień jeździliśmy za autem..29 stopni, stopy mam najbardziej napuchnięte od tych kilku dni. Nic dziwnego skoro non stop wysiadałam i wsiadałam do auta, chodziłam i tak z 6godz!!! Masakra. Teraz boli mnie łeb.
Finalnie chyba już mam auto i zostają sprawy formalne.

Chyba zacznę powoli wszystko szykować, bo ostatnio wystraszyłam się tym bólem pleców i myślałam, że sączą mi się wody. Oczywiście nie mam nic poprane, wszystko gdzieś leży...

Kasiulka- najważniejsze, że z dzidziolkiem ok :) u nas też na 3 doby zostawiają
Alinka- odzywaj się częściej, widzisz u nas też nie jest kolorowo

Dziewczyny chyba mi czop odchodzi :( dzis juz 2gi raz taka galareta jak paznokcie. Co robic? Boli zadnych nie mam..

reklama
Do góry