reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

a co strasznego w tym,że czop odchodzi w 32 tygodniu?

Julka jesli to naprawdę czop to spokojnie, ja urodziłam ponad miesiąc po odejściu czopa i to nie wielkości paznokcia a połowy ilości jaką masz białka po rozbiciu jaja i to w dodatku z krwią..spokojnie, to że po 2 tygodniach sie rodzi od czopa to jest fałszywa teoria jak z jedzeniem selera by zrobić syna;)

Iwona mysle ze moze i rzeczywiscie nic strasznego ale ginekolog jest chyba od tego zeby w takich momentach doradzic

reklama
Kasiulka szybkiego powrotu do domku Wam życzę, moze to faktycznie czop(?) na tym etapie z tego co was czytam to juz moze byc

Co do bezstresowego wychowania to ja bym chyba tak nie dała rady, ale wszystko przede mną [emoji51]

Brzuch mi sie twardy robi coraz cześciej, ani chodzić ani siedzieć, a ile można leżeć? Ale przecież to prawie juz, za 3/4 tyg mogę rodzic...

Julita szybkiego powrotu do zdrówka!

Asia faaajne te spodenki [emoji106]

Jodełka podziwiam Cie ze szalałas na weselu do 5, ja juz bym nie dała rady, super ze sie dobrze czujesz i sie wybawiałas [emoji5]

Alinka życzę uśmiechu i samych pozytywów [emoji5]
Myśle ze każda z nas mogłaby ponarzekać na pol strony albo i cała ale lepiej wyciągać te pozytywne aspekty [emoji6][emoji106]

Iwona35 gratuluje udanego zakupu a co do męża... Czasem brak słów do tych naszych facetów [emoji57]

Agula to trzeba "opić" nowy nabytek [emoji28] gratuluje! A kota masz luzaka!

Venice u mnie ze spaniem podobnie, chyba żadna pozycja nie jest komfortowa, marzy mi sie pospać na brzuchu!
Dzis jakas ciężka noc, jest 4 a ja od 2:30 juz wogole nie śpię, młody szalał a pózniej dostał czkawki, dopiero co sie uspokoił, moze jeszcze uda mi sie przymknąć oko...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witam i ja! Starsza córka obudziła mnie niedawno bo chciała sobie z mamą pogadać a teraz znów śpi. A ja leżę i wątpię że uda mi się jeszcze przysnac. ;)

Mnie w czerwcu czeka calonocne wesele i jakoś słabo siebie tam widzę. Ale pożyjemy zobaczymy... :)

Miłego dnia!

Hejka!!

Ja to mam same przeboje...dziś od rana brzuch mi się stawia chyba z 8 raz. Magnez za chwilę łyknę :D

Jestem w szoku. Wczoraj kochaliśmy się z mężem (to mało istotna sprawa tutaj :D ) i mąż nie mógł ogarnąć, że mi nadgarstki wysiadły. Nie mogłam się podeprzeć- dosłownie nic bo padałam na twarz jakby się łamały. Masakra a jaki ból. Nie myślałam, że jest tak źle :( stopy nadal opuchnięte, ale jak mają nie być jak non stop jest duszno :(

Lucky-opić to na pewno, ale nie wiem czym :D

Hejka!!

Ja to mam same przeboje...dziś od rana brzuch mi się stawia chyba z 8 raz. Magnez za chwilę łyknę :D

Jestem w szoku. Wczoraj kochaliśmy się z mężem (to mało istotna sprawa tutaj :D ) i mąż nie mógł ogarnąć, że mi nadgarstki wysiadły. Nie mogłam się podeprzeć- dosłownie nic bo padałam na twarz jakby się łamały. Masakra a jaki ból. Nie myślałam, że jest tak źle :( stopy nadal opuchnięte, ale jak mają nie być jak non stop jest duszno :(

Lucky-opić to na pewno, ale nie wiem czym :D
Agula po wczorajszych przytulankach to sie ci stawia [emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny

Agula dużo szczegółów. Fajnie wiedzieć że jak bzykałaś się z mężem to musiałaś się podeprzeć na nadgarstkach:p

Mój ostatnio zaniemógł podczas bo pomyślał że za długo i mała to czuje w brzuchu:dry:

Zostało mi 49 dni do terminu a 35 dni do 38tygodnia:cool2:

Julita- też tak pomyślałam :) jak za kilka tygodni przytulanki mają coś przyspieszyć to musze jakieś liny do sufitu przyczepić :D

Needi- zdecydowanie za dużo :D w opowieści jestem ja, mój mąż i nadgarstki :D kurcze jak to przeczytałam jeszcze raz to faktycznie zboczeństwo a to zwykłe tuturutu :D myślę, że mogłam Was zgorszyć.

Ostatnia edycja:
Witajcie ;)
Skoro zaczynamy tydzień od narzekań, to mnie znowu ból nerek wczoraj dopadł, nic nie umiałam z tym zrobić. Ani jak się ułożyć... heh... Piję dużo i nic :(
Z pozytywów to teraz nie boli, mąż wyszedł do pracy, może odeśpię...

reklama
Julita- też tak pomyślałam :) jak za kilka tygodni przytulanki mają coś przyspieszyć to musze jakieś liny do sufitu przyczepić :D

Needi- zdecydowanie za dużo :D w opowieści jestem ja, mój mąż i nadgarstki :D kurcze jak to przeczytałam jeszcze raz to faktycznie zboczeństwo a to zwykłe tuturutu :D myślę, że mogłam Was zgorszyć.
Ej daj spokoj[emoji4] fajnie poczytać że inni moga[emoji4]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry