lenam77
Fanka BB :)
Zjedz porcję za mnieja nosze karte przy sobie w torebce
najadlam sie ogorkow malosolnych, pycha i lodow duzo bardzo duzo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zjedz porcję za mnieja nosze karte przy sobie w torebce
najadlam sie ogorkow malosolnych, pycha i lodow duzo bardzo duzo![]()
poki co mam cukier niski hihi oby tak zostaloZjedz porcję za mnienie boisz się wysokiego cukru w ciąży?
moje bylo mlodsze o tydzien, potem nadgonilo i tylko teraz o 3 dni jest mlodszeW poprzednich ciążach też miałam na pierwszej wizycie. Moze teraz cos nie tak... wiem, ze dzidzius jest maly, tzn. z usg wynika, że jest 9 dni młodszy niz by to wynikalo z om.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
mi w 9 tyg zalozyli (to juz 3 wizyta byla). moim zdaniem trzeba bylo sie upomniec jesli ci zalezy. zwlaszcza jak mialas usg z zarodkiem.Dziewczyny, a kiedy mialyscie założone karty ciąży? Bo ja juz dwa razy byłam i mi nie założyli... powiedzieli, że po genetycznym założą...
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Zerknęłam i lekarka, która mi robiła genetyczne tam jest. Znaczy ja nie podejrzewałabym mojej gin, że by mi kogoś bez certyfikatu poleciła, ale i tak sprawdziłam.mi w 9 tyg zalozyli (to juz 3 wizyta byla). moim zdaniem trzeba bylo sie upomniec jesli ci zalezy. zwlaszcza jak mialas usg z zarodkiem.
apropo's wyczytalam ze usg genetyczne powinien robic lekarz z certufikatem FMF i tu jest lista jak ktos chce sprawdzic czy jego ma: Link do: The Fetal Medicine Foundation /
bo ja sie oczywiscie boje ze jutro w tej przyhodni przyszpitalnej dadza mi jakiego niedouczonego stazyste))
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge