reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kolekcjonerka testy mam Lady Max, takie mi w aptece polecili...
Robiłam dzisiaj pierwszy to druga kreska bardzo blada.

reklama
Kolekcjonerka jak już kiedyś pisałam będę raczej staraczką na 2018 rok... Chciałabym zacząć w lipcu 2017. Oby się udało. I Tobie życzę, aby to był pierwszy o ostatni cykl starań :)
A z Wami jestem, bo Was lubię i będę Wam kibicować :)

Ja z kolei nienawidzę fantasty :p i s-f i matrixów, transpormersów itp :p z czytania lubię kryminały. Z filmów dramaty :p O taki wesoły ze mnie człowiek :p :p

Cześć dziewczyny,
wczoraj już nie pisałam, bo późno wróciliśmy z działeczki po całym dniu na powietrzu, a obiecaliśmy Olci składanie domku dla lalek, to trzeba było słowa dotrzymać i zeszło nam się prawie do 22.00[emoji14]
Ale cóż - uśmiech i szczęśćie Dziecka - BEZCENNE:p

ja też od tego cyklu korzystam z WomanLog - zobaczymy

trzyma &&& za nasionko, co by zakiełkowało!!!!!

bądź dobrej myśli!!!! może to właśnie ten cykl:)

my uwielbiamy jeść na działeczce, poza grilem Olcia wcina zawsze zupkę i zupełnie inaczej jej "wchodzi":p

Katia kiedy przechodzisz z poczekalni do staranek? Bo ja teraz w czerwcu po @

ja i oglądałm film i czytałam wszystkie cżęści:) może być ale d....nie urywa:)

trzymam kciuki, oby metoda przyniosła zamierzone rezultaty!

jakiej firmy kupiłaś te testy?

za Ciebie również trzymam &&&&&&

takich sytuacji nie unikniesz ale lepiej być zwartym i gotowym jak test wyjdzie pozytywny i mąż będzie w domu!

pewnie ciężko czekać ale małymi kroczkami do spełnienia marzeń.....;)

Moj aOlcia uwielbia gry w szczególności zagadki czytane tj: Zagadki Smoka Obiboka, Zgaduj Zgadula ale też polecam grę LaCucaracha - z cyberrobalem:)

czekamy na fotkę!!!!!

ja kiedyś czytałam baaardzo dużo a teraz jakoś wiecznie mam myśli zabiegane wracam zmęczona, ciągle coś, skupić się nie mogę na czytaniu:/

ja mam kilndla:) prezent od męża:)
Ja też mam od męża ;) jak by któraś chciała to mogę na kindla od groma romansów przesłać ;)
Dawaj zdjęcie kochana!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

ja też czytałam Nostalgię Anioła i oglądałam film.

polecam też "Złodziejkę książek" Marcusa Zusaka i całą serię Camili Lackberg "Księżniczka z Lodu" "niemiecki bękart" "ofiara losu" "latarnik" "kaznodzieja" "kamieniarz" "syrenka" itd....:) - mam wszystkie na półce

mam też kolekcję kryminałów Agathy Christie w twardej oprawie - 85 sztuk :) :) :) za czasów studenckich uwielbiałam, były co 2 tygodnie w kioskach, ponad 2 lata zbierałam:)
Haha i jaz wiadomo skad taki a nie inny nick [emoji13]

Ja z kolei nienawidzę fantasty :p i s-f i matrixów, transpormersów itp :p

Grzeszysz kobieto! [emoji13][emoji16][emoji6]

9ewnvfxmgto5niho.png

Cześć dziewczyny. Gratuluję tym co się udało, i maja dwie kreseczki. :) U mnie niestety już dwóch kreseczke nie ma. Powtarzała dzisiaj test i wynik negatywny. Niestety z lekarzem nie udało mi się skontaktować dzisiaj. Będę próbować jutro chociaż niewiem czy to ma jakiś sens. :(:(

Cześć dziewczyny. Gratuluję tym co się udało, i maja dwie kreseczki. :) U mnie niestety już dwóch kreseczke nie ma. Powtarzała dzisiaj test i wynik negatywny. Niestety z lekarzem nie udało mi się skontaktować dzisiaj. Będę próbować jutro chociaż niewiem czy to ma jakiś sens. :(:(
[emoji17] [emoji17] Warto się jednak mimo wszystko skontaktować.

Następnym razem napewno się uda, wiem co czujesz, pozdrawiam Cię serdecznie :-)

niewidziałam takich, ja miałam jakieś z all takie megatanie noname chyba:p

Kolekcjonerka jak już kiedyś pisałam będę raczej staraczką na 2018 rok... Chciałabym zacząć w lipcu 2017. Oby się udało. I Tobie życzę, aby to był pierwszy o ostatni cykl starań :)
A z Wami jestem, bo Was lubię i będę Wam kibicować :)

Ja z kolei nienawidzę fantasty :p i s-f i matrixów, transpormersów itp :p z czytania lubię kryminały. Z filmów dramaty :p O taki wesoły ze mnie człowiek :p :p

sorki, że zapomniałam:/

Ja też mam od męża ;) jak by któraś chciała to mogę na kindla od groma romansów przesłać ;)

Dawaj zdjęcie kochana!!!!

kurde mam tyle książek od koleżanki nonstop dosyłanych że nie wyrabiam narazie, ale dzięki będe pamiętać :)

Haha i jaz wiadomo skad taki a nie inny nick [emoji13]

Grzeszysz kobieto! [emoji13][emoji16][emoji6]

9ewnvfxmgto5niho.png

Pudło niestety z nickiem hehe

reklama
Ojjj bardzo mi przykro ; ( dla pewności pewności lekarzem warto to skonsultować .
Ja bym nie pogardziła romansidłami. [emoji3]
Podaj mi na priv E-mail do kindla to wyśle ;)

Delli hop hop nie trzymaj nas tak w niepewności!

Do góry