• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej ja dzisiaj idę do szpitala. Mam skierowanie wczoraj miałam wizytę bolał mnie kręgosłup i brzuch. Miałam.twarda macice.W niedzie sprzątalam kilka h i teraz mam :( mam skierowanie czekam tylko na jakieś.wolne miejsce. :/

Trzymaj się! Nie przemęczaj się. Bliźniaki to nie przelewki. Nie na darmo piszą ze to ciąża wysokiego ryzyka.
Ja sprzątanie rozkładam na raty.

reklama
MyDream, a Ty kiedy na następne badanie śmigasz? :) Kiedy zarzucisz nam nowie wieści z łożyskowego frontu? ;) Bom ciekawa czy nasze Małe się podobnie rozwijają :D
W przyszly wtorek atakuje polozna, omowimy wszystkie badania lacznie z pappa a w srode mam wizyte z USG :D nie moge sie doczekac, fajnie bedzie zobaczyc przyrost babelka po 2 tygodniach i mam nadzieje na poznanie plci. Co prawda juz sie nastawilam na chlopca, bo mi kazdy to mowi, aaaale.... ;) A Ty kiedy wizytujesz?

@Luxuorius Zdrowka, radosci i szczesliwego rozwiazania! 100 lat kochana :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry