Cleo Twoja długowłosa?
Ale Ci fajnie z tą plażą.... sypnij piaskiem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cleo Twoja długowłosa?
Ale Ci fajnie z tą plażą.... sypnij piaskiem![]()
ja w koncu przestalam chudnac i mam niecaly kilogram na plusie, w koncu! no i galaretke z bita smietana moge jesc tonami!No właśnie pamiętam, że jesteś mega pochłaniaczem lodów! Ja już z samego rana zestaw po-śniadaniowy: 1 kg truskawek i 3 pączki z lukrem![]()
Zjadłabym paczka z lukrem. Szok!No właśnie pamiętam, że jesteś mega pochłaniaczem lodów! Ja już z samego rana zestaw po-śniadaniowy: 1 kg truskawek i 3 pączki z lukrem![]()
Ja mam to samo, staram się zdrowo jeść, nie przesadzać ze słodkim, którego nawet mi się nie chce. Ostatnio zjadłam 2gofry, loda, deser czekoladowy, ale to teraz od soboty, bo wakacje, i czuje ze to koniec słodyczy do końca wyjazduJa wcinam wafle maslane z biedronki.Lody czasem sobie pozwalam i na jakies slodkosci nie chce przybrac 20 kg potem ciezko zrzucic.Dlatego w tej ciazy obiecalam sobie ze musi byc straszna zachcianka zeby zjesc batona , lody , czelolade.Narazie mi sie udaje zobaczymy jak bedzie dalej.
Dokładnie, to jakaś porażka.
Uwielbiam!!!Wszystkiego co najlepsze Lux !
U nas dzisiaj też młode ziemniaki z zsiadłym mlekiem i jajkiem![]()
Ja też galaretka pożeram ale tylko czerwoną !!!!ja w koncu przestalam chudnac i mam niecaly kilogram na plusie, w koncu! no i galaretke z bita smietana moge jesc tonami!