Antiope
Fanka BB :)
Gabinia, ale Twoje wyniki nie są przecież złe? Są niższe niż wyjściowe. Po co ta amniopunkcja? Co powiedział lekarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gabinia, ale Twoje wyniki nie są przecież złe? Są niższe niż wyjściowe. Po co ta amniopunkcja? Co powiedział lekarz?
ciagle czekam na wyniki pappa. doslownie lada dzien powinny byc. opisze i porownam. a teraz siedze przed wizyta kontrolna u mojej gin i oczywiscie sie stresuje. ale nie mam powodow przeciez!?To jakiś dramat jest. Nie do pomyślenia! Zaczynam się bać o własne wyniki.
Grama, a Ty już otrzymałas swoje? Jak się one mają do nifty?
Na pewno jest wszystko ok. Będzie dobrze.ciagle czekam na wyniki pappa. doslownie lada dzien powinny byc. opisze i porownam. a teraz siedze przed wizyta kontrolna u mojej gin i oczywiscie sie stresuje. ale nie mam powodow przeciez!?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Ja wlasnie jestem na etapie filmowania sie jeszcze bardziej. Chyba dzisiaj mam taki dzien, ze zaraz sie pograze. Cos mnie zaklulo po prawej stronie tam gdzie ostatnio widzialam Dzidziola i tak kluje sobie od 30 minut, tzn zanika na chwile i pojawia sie ponownie. Taki jakby tepy, lekko promieniujacy bol. No i teraz siedze i sie zastanawiam czy wszystko ok bo tego to juz napewno wczesniej nie mialam. Niech mnie ktos kopnie w tylek za takie marudzenie :/MyDream w poprzedniej ciąży brzusio zaczął mi się stawiać juz w 16tc i czułam takie kłucia i ciągnięcia w pochwie i się sfilmowałam, że to pewnie szyjka a tam nic złego i wszystko trzymało do samego końca![]()
@Gabinia jak na moje totalnie laickie oko to masz bardzo dobre wyniki. Dlaczego kieruja Cie na amnio?
Ja wlasnie jestem na etapie filmowania sie jeszcze bardziej. Chyba dzisiaj mam taki dzien, ze zaraz sie pograze. Cos mnie zaklulo po prawej stronie tam gdzie ostatnio widzialam Dzidziola i tak kluje sobie od 30 minut, tzn zanika na chwile i pojawia sie ponownie. Taki jakby tepy, lekko promieniujacy bol. No i teraz siedze i sie zastanawiam czy wszystko ok bo tego to juz napewno wczesniej nie mialam. Niech mnie ktos kopnie w tylek za takie marudzenie :/