Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem... za tydzien mam wizyte zapytam mojej co o tym sądziU mnie tez następne dopiero polowkowe na nfz. Ale ja zamierzam zrobić usg w międzyczasie bo na pewno nie wytrzymam. No i chciałabym tą pepowine sprawdzić.
Gabinia, czyli Ty zamierzasz iść na amnio mimo wszystko?
Noemi87 ja mam bliską sąsiadke która chodzi aktualnie w drugiej ciąży że skracajaca się szyjka Przy obydwoch miała/ma krążek W pierwszej miała wyjęty w 38tc i za kilka dni (chyba 3)urodziła i faktycznie poród bez ani jednego szwu, a teraz jest w 32tc Przy pierwszej się oszczędzala od 6mc będąc na l4 Teraz jest od początku na zwolnieniu ale ma 3 latka w domu bardzo absorbujacego dziennie go nosi na rękach dźwiga, biega za nim, nosi zakupy na obiad zero oszczędzania się bo nie ma jak i póki co wszystko jest ok Także nie martw się tym!
Ja mialam skrocona szyjke macicy ale jakos dotrwalam do czerwca bo potem juz sie bardzo skrocila i zaczela otwierac, ale wytrzymalam jeszcze miesiac i urodzilam o czasieodpoczywac trzeba duzo![]()
![]()
Właśnie wyszłam od lekarza Dzidzia 7cm wszystko w porządku nóżki rączki wszystko było widaćspytałam lekarza o nub Powiedział że dla niego to to takie wróżenie z fusów ale.. Na chłopca to nie wygląda Ojjjj mąż będzie miał same baby w domu
oczywiście to wszystko się może zmienić A jakie jest wasze doświadczenie z tym nubem z poprzednich ciąż, sprawdziło się?
Zobacz załącznik 759690dziewczyny co Wy na to?różnica między wynikami z usg miałam trisomia 21: 1:5800 . O co chodzi z bhcg i pappa? Kompletnie tego nie wiem
![]()
Super, gratulacjeWłaśnie wyszłam od lekarza Dzidzia 7cm wszystko w porządku nóżki rączki wszystko było widaćspytałam lekarza o nub Powiedział że dla niego to to takie wróżenie z fusów ale.. Na chłopca to nie wygląda Ojjjj mąż będzie miał same baby w domu
oczywiście to wszystko się może zmienić A jakie jest wasze doświadczenie z tym nubem z poprzednich ciąż, sprawdziło się?

Ja bym się nie przejmowała. Nawet jeśli wychodzi Ci 1:1145 to i tak to malutkie prawdopodobieństwo, a pozostałe masz jeszcze lepsze.Zobacz załącznik 759690dziewczyny co Wy na to?różnica między wynikami z usg miałam trisomia 21: 1:5800 . O co chodzi z bhcg i pappa? Kompletnie tego nie wiem
![]()