reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Mydream ja mam to samo od.kilku dni juz sie martwilam ale nospe wzielam i wszystko wrocilo do normy ja panikara nie jestem ale tego sie wystarszylam bo wczesniej jakos nie bolal mnie brzuch od czas do czasu jajniki i tyle

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie wczesniej raz na jakis czas zabolal, ale to byl inny bol niz ten i w innym miejscu + jajniki, ale staram sie nie wkrecac i cierpliwie czekam na wizyte :)

Jeju, jeszcze tyle godzin do mojej wizyty. Już się nie mogę doczekać.

@Gabinia trzymam kciuki, musi być dobrze!
@Antiope udanej wizyty!

Ja dzisiaj czekam na telefon z wynikami tego nieszczęsnego pappa :/
Powodzenia dziewczyny, kciuki zacisniete!! :)

reklama
Ty tez sie nie martw, moze zwolnij tempo ze spacerami, wiecej odpoczywaj, lez i zobaczysz jak bedzie sytuacja wygladala za 3 tygodnie :) 3mam kciuki, zeby wszystko wrocilo do normy!

Mnie czasami pobolewa brzuch tak nad spojeniem lonowym i raz na jakis czas czuje takie jakby zaklucia od dolu. Jestem panikara i duzo mi nie trzeba, zeby sobie cos nawkrecac :p
Ja nawet nie czulam tego ze mam skrocona szyjke.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie wczesniej raz na jakis czas zabolal, ale to byl inny bol niz ten i w innym miejscu + jajniki, ale staram sie nie wkrecac i cierpliwie czekam na wizyte :)

Powodzenia dziewczyny, kciuki zacisniete!! :)

MyDream w poprzedniej ciąży brzusio zaczął mi się stawiać juz w 16tc i czułam takie kłucia i ciągnięcia w pochwie i się sfilmowałam, że to pewnie szyjka a tam nic złego i wszystko trzymało do samego końca ;)

Izulqa - nie ja okolice Kalwarii Zebrzydowskiej.Wioska Obok Osieka mam rodzine.A w Osieku bylam w tamtym roku na tym nowym molu
No ladnie na molo. My tam bylismy w sobote z mezem na imrezie z pracy meza bo on pracuje w Aksamie Paluszki Beskidzkie a te paluszki i Molo ma ten sam szef [emoji4] ale ogolnie czasem tam i tak jezdzimy na rowerki. Teraz jak bedzie cieplo na basen sie wybieramy. Fajnie tam jest, bardzo ladnie

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

nie znam sie kompletnie na tych badaniach

1465301723-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MyDream w poprzedniej ciąży brzusio zaczął mi się stawiać juz w 16tc i czułam takie kłucia i ciągnięcia w pochwie i się sfilmowałam, że to pewnie szyjka a tam nic złego i wszystko trzymało do samego końca ;)
Ja te kłucia w pochwie i przy Bazylim miałam i teraz i też się nic nie dzieje (przynajmniej do tej pory się nie działo, zobaczymy po dzisiejszej wizycie).

Do góry