anika11
Fanka BB :)
u mnie dwa razy crio i dwa razy na estrofemie, od 2dc 2razy dziennie i ja go brałam do 10tygodnia (jakby co mam zapasy, pisz, wyslęCzyli jak 5 dniowy to 5 tabli wow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie dwa razy crio i dwa razy na estrofemie, od 2dc 2razy dziennie i ja go brałam do 10tygodnia (jakby co mam zapasy, pisz, wyslęCzyli jak 5 dniowy to 5 tabli wow
być moze dla wyregulowania cykluDziewczyny a po co ja mam brac luteine po punkcji skoro transfer jest odroczony.
Tak powiedzial ze transfer bedzie po @ 12 dc. Luteine mam brac od srody.Juz znasz datę transferu
A luteine masz brać od punkcji. ? To napewno jutro Ci powiedzą ze nie trzeba
u mnie po pierwszym crio i wysokiej becie kazali od razu odstawic estrofem i niestety wszystko szybko się skonczyło. wg innych lekarzy za wczesnie i zbyt gwałtownie ten lek u mnie odstawiono. za drugim razem w klinice kazali zrobic tak samo, ale się nie posłuchałam i są efektyja mam na kazdej rozpisce z kliniki ,ze E2 mam brac do 12 tyg,jak mina wszystkie zagrozenia.
Najpierw pomaga budowac endo ,potem pomaga w zagniezdzeniu i utrzymaniu sie ciazy.Na wszystkich ulotkach jest zabroniony w ciazy,pomimo wszystko lekarze go przepisuja i kaza odstawiac razem z progesteronem jak organizm przejmie pelna"opieke" nad ciaza. .Niektorzy lekarze odstawiaj go w momencie ,zarejestrowania serduszka.
Czyli wychodzi na to ze jak by sie okazalo ze sa mrozaki to moge juz przy 1 miesiaczce zaczac czy jednak robi sie przerwe po nieudanej probie??u mnie dwa razy crio i dwa razy na estrofemie, od 2dc 2razy dziennie i ja go brałam do 10tygodnia (jakby co mam zapasy, pisz, wyslę![]()
Czyli wychodzi na to ze jak by sie okazalo ze sa mrozaki to moge juz przy 1 miesiaczce zaczac czy jednak robi sie przerwe po nieudanej probie??
Moze to calkiem mozliwe bo mam nie regularne cykle. Ale jeszcze jutro dla pewnosci spytam sie.być moze dla wyregulowania cyklu