BeataWarszawa
Fanka BB :)
On jest na poprawę krążenia krwi,a to też istotne w pracy narządów męskichTo jest lek kardiologiczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On jest na poprawę krążenia krwi,a to też istotne w pracy narządów męskichTo jest lek kardiologiczny
Tak zmieniamy decyzja padła na Novum .Natalia, jednak zmieniacie klinikę? Na którą się zdecydowaliście?
Ja dzisiaj mam 20dpt i dopiero dzisiaj beta mocno podskoczyła mam nadzieje ze tak juz bedzie szła ostro w góręDzwinila do mnie kumpela ktorej znajomy troszke wczesniej niz ja podchodzil z zona do transferu tez w Artemidzie w Bialymstoku i tydzien temu po 16 dniach laska zrobila bete i dopiero zaczela sie jej podnosic
O co kaman
Czyli jeszcze jest nadzieja ze ten 13 moze nie do konca tak zle sie skonczy moze w piatek bedzie lepiej.
Nadzieja umiera ostatnia
Oczywiscie opierdolila mnie rowno ze tak wczesnie zrobilam![]()
W Warszawie?Tak zmieniamy decyzja padła na Novum .
Tak Novum w WarszawieW Warszawie?
A gdzie wcześniej byliście?Tak Novum w Warszawie
Według dotychczasowych zasad, którymi kierowali się lekarze pomiędzy kolejnymi stymulacjami należało zachować minimum trzy cykle przerwy; jednak ostatnio pojawiły się doniesienia, że nie jest to konieczne i nie ma to wpływu ani na powodzenie kolejnej procedury, ani nie jest szkodliwe dla zdrowia.A jak nie ma mrozakow ti trzeba odczekac do nastepnej pelnej stymulacji ???
A mówiłam ze wczesna beta to dziwna. .. bo jak nie wyjdzie to czy nie za wcześnie jak wyjdzie mała to czy nie za mała. ....Dzwinila do mnie kumpela ktorej znajomy troszke wczesniej niz ja podchodzil z zona do transferu tez w Artemidzie w Bialymstoku i tydzien temu po 16 dniach laska zrobila bete i dopiero zaczela sie jej podnosic
O co kaman
Czyli jeszcze jest nadzieja ze ten 13 moze nie do konca tak zle sie skonczy moze w piatek bedzie lepiej.
Nadzieja umiera ostatnia
Oczywiscie opierdolila mnie rowno ze tak wczesnie zrobilam![]()
Czyli tak jak u mnie tez mam watpliwosci i zastanawiam sie czy nie zmienic na BialystokGosiu przestałam wierzyć że tamta klinika nam pomoże coś mi w niej nie pasuje i to przewazylo a komercyjne podejście nie kosztuje tak mało. Zobaczymy co powie lekarz w nowej klinice)