Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a nie ma Cie na liscie? zaraz dopisze, alno niech Antiope dopisze, bo ona edytowala listeDziewczyny nie dajcie sie zwariowac na pewno wszystkie maluszki beda zdrowe !!
Lux mozesz mnie dopisac ?
Lat 30, Koszalin spodziewa sie dziewczynki
musisz jakos wytrzymac, do piatku blisko, trzymam kciuki by wszystko bylo w porzadku!!!
Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac na pewno wszystkie maluszki beda zdrowe !!
Lux mozesz mnie dopisac ?
Lat 30, Koszalin spodziewa sie dziewczynki
musisz myslec pozytywnie!Oby..!
Ale ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.a nie ma Cie na liscie? zaraz dopisze, alno niech Antiope dopisze, bo ona edytowala liste![]()
aaa ok to ja ją skopiuje dziekiAle ja nie edytowałam listy, dałam Ci tylko przerobioną listę, którą Ty musisz skopiować i wkleić w swoim poście. Ja nie mogę edytować Twojego posta. Jak chcesz, żebym się listą zajęła, to usuń tamtą, którą zrobiłaś, a ja założę nowy temat w którym będę mogła edytować listę.
bylo widac siusiaka?no to pewnie synus sie okaze znow potem![]()
OkAntiope albo ja swoja usune a Ty sie tym zajmij, dzieki