reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A ja łapie schiza :/ tak wiem testy to zło :/ wczoraj po pozytywnej poniedziałkowej becie zrobiłam sobie na pamiątkę :) dzisiaj tez, a co ;) i dzisiaj kreska bladsza jak wczoraj, a test ten sam :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja łapie schiza :/ tak wiem testy to zło :/ wczoraj po pozytywnej poniedziałkowej becie zrobiłam sobie na pamiątkę :) dzisiaj tez, a co ;) i dzisiaj kreska bladsza jak wczoraj, a test ten sam :(

Nie przejmuj się. Ja tez tak miałam. Przed betą 2 widoczne krechy, a po dniu bety ledwo widoczna 2 krecha.
Nie ma powodu do obaw :)

Ufffff bo juz w paranoje popadam :( i sie kurka sama negatywnie nakręcam :( myślałam, ze krecha bedzie tłusta a tu taki zonk. No nic beta prawdę nam powie :)

Jak ktoś by z boku na mnie spojrzał to by pomyślał psycholka ;) tulę i całuje kartkę z wypisu po transferze- tam jest zdjęcie naszego kropusia, kartkę z beta wszędzie nosze i tez ja całuje i ściskam w pracy chodzę z nia do toalety popatrzeć na nia i popłakać ze szczęścia, oczywiście co chwile wchodzę na stronę zeby sprawdzić czy w jakis czarodziejski sposób wynik sie nie zmienił, ze nikt sie nie pomylił. A test oglądam co pół godziny. Dziewczyny zwariowałam :/

Jak ktoś by z boku na mnie spojrzał to by pomyślał psycholka ;) tulę i całuje kartkę z wypisu po transferze- tam jest zdjęcie naszego kropusia, kartkę z beta wszędzie nosze i tez ja całuje i ściskam w pracy chodzę z nia do toalety popatrzeć na nia i popłakać ze szczęścia, oczywiście co chwile wchodzę na stronę zeby sprawdzić czy w jakis czarodziejski sposób wynik sie nie zmienił, ze nikt sie nie pomylił. A test oglądam co pół godziny. Dziewczyny zwariowałam :/

Potwierdzam ze nie zwarjowalas u na w domu dokumenty i wyniki badań leżą w salonie i co chwilkę przeglądamy. Ja 2 betowanie jutro chodź mój lekarz nie kazał mi robić ale dla własnego spokoju zrobię. [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry