Nikaaa
Fanka BB :)
Masz za mała betę żeby było coś widaćJeden Dwudniowy i jestem 23 dni po transferze i lekarz nic dzisiaj nie widział moze byc za wcześnie?
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz za mała betę żeby było coś widaćJeden Dwudniowy i jestem 23 dni po transferze i lekarz nic dzisiaj nie widział moze byc za wcześnie?
Zadzwoń do kliniki, niech cię połączą z jakimkolwiek lekarzem który ma doczynienia z in vitro, zwykły ginekolog nie ma zielonego pojęcia o tych wszystkich procedurach jeśli nie ma doczynienia z leczeniemNo wlasnie nie wiem ;( byłam u innego gina dzisiaj i kazał poczekać jeszcze tydzień i za tydzień powtórzyć Usg ale zbytnich nadzieji mam sobie nie robić ;( ale do lekarza który robił mi transfer nie mogę sie dodzwonić ;( ale w sumie to czekanie robi sie juz dla mnie bez sensu
Jeden Dwudniowy i jestem 23 dni po transferze i lekarz nic dzisiaj nie widział moze byc za wcześnie?
No ja teraz też przed porodem muszę iść do fryzjera na farbę i na cięcie bo później to już czasu nie będzieDziewczyny super ze dzieciaczki zdrowe, dały się pomierzyć. Można trochę odetchnąć
Ja dzisiaj postanowiłam zaszaleć z włosami, bo tak jak pisanka pisała, ze jej twarz zbrzydłato mój wygląd tez chyba wskazuje na dziewczynkę
cera okropna, włosy zrobiły się matowe, nijakie. Wiec chociaż to postanowiłam poprawić
![]()
No beta jest śmiesznie mała ale ciągle rośnieZ tego co się do tej pory naczytałam to pęcherzyk już powinien być, nie koniecznie z zarodkiem, ale pęcherzyk powinien być widoczny. A jaką masz teraz betę ???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze że przypomnialas[emoji14]Hehe no lepiej teraz to załatw![]()