reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hussan strasznie mi przykro :( kurczę mogli ci te komóreczki wcześniej zamrozić, teraz to juz musztarda po obiedzie. :(
Kaczorku macie mrożaczki, myśl teraz o tym ze po nie wrócisz i któryś napewno z tobą zostanie :*
Tez mi sie wydaje ze mogli. A tym bardziej juz wiedzial jak moje kom sie zaplodniaja bo przy pierwszej byla tylko jedna.

reklama
Dziewczyny ja z jednej strony doczekać się nie mogę a z drugiej już mi się światełko włącza czy będą jakieś komórki do pobrania, czy jeśli będą to czy coś się zaplodni, a czy jeżeli się zaplodni to czy będzie z tego dzidziuś i czy zostaną mrozaki. Z tego wszystkiego tylko jednej wątpliwości nie mam - wiem że to w tym roku nasza druga i ostatnia stymulacja.
Przepraszam że Wam nabiadolilam:)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale chyba nie ostatnia w ogóle?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja z jednej strony doczekać się nie mogę a z drugiej już mi się światełko włącza czy będą jakieś komórki do pobrania, czy jeśli będą to czy coś się zaplodni, a czy jeżeli się zaplodni to czy będzie z tego dzidziuś i czy zostaną mrozaki. Z tego wszystkiego tylko jednej wątpliwości nie mam - wiem że to w tym roku nasza druga i ostatnia stymulacja.

Marzen już się stymulujesz? Ja właśnie czekam na @ i zaczynam stymulacje puregonem. I mam dokładnie takie same obawy. Ostatnio był gonapeptyl i menopur. Teraz obawy jak zareaguje na puregon. Z jednej strony nie mogę się doczekać z drugiej strasznie się boję ....

Będzie dobrze, musi być!

reklama
A wiec moje drogie .został z nami jeden kropusi u którego widać już ciałko żółte [emoji5][emoji4][emoji4][emoji5][emoji4]mnóstwo leków i kolejna wizyta 1.07. Jestem przeszczesliwa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kajka GRATULACJE [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry