reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ok działo się u Ciebie! Oby teraz @ nie przyszła!!!

Nie strasz Lux!!!!!!!

Nie jesteś kochana ;) po prostu tabelka na 1 stronie mogę edytować tylko z kompa nie wiedzieć dlaczego. Na b ierzaco wrzucam i poprawiam ;)

Trzymam kciuki!!!

Zasickam z całych sił!!! Powodzenia kochana!

Głowa do góry! ! Póki @ nie M jest nadZieja!

Ja właśnie objadlam się klusek śląskich z mieskiem wolowym. Pyyyyycha ;) pogoda w miarę... tobie ostatnie porządki przed wyjazdem chłopców na wakacje... w czwartek ich zawozimy... znowu będzie cicho w domu.... Ale dam radę ;)

85993e3kbt9gkxpn.png
moze u Ciebie bedzie lepiej i nie beda Cie meczyc mdlosci :)

reklama
Lyzeczkowanie niestety...
I co lekarz mówił? Mi kazał się wstrzymać 2 cykle ale z tzw. sexu na zapomnienie wyszło zaraz po i być może dlatego ciąża z powikłaniami.
Życzę owocnych starań

Lux ja miałam bite 6mcy calodziennych mdłości zmienionych na 2mce rwy kulszowej i zgagi plus puchnace nogi ale to pewnie od przedrzucawkowego

Ok działo się u Ciebie! Oby teraz @ nie przyszła!!!

Nie strasz Lux!!!!!!!

Nie jesteś kochana ;) po prostu tabelka na 1 stronie mogę edytować tylko z kompa nie wiedzieć dlaczego. Na b ierzaco wrzucam i poprawiam ;)

Trzymam kciuki!!!

Zasickam z całych sił!!! Powodzenia kochana!

Głowa do góry! ! Póki @ nie M jest nadZieja!

Ja właśnie objadlam się klusek śląskich z mieskiem wolowym. Pyyyyycha ;) pogoda w miarę... tobie ostatnie porządki przed wyjazdem chłopców na wakacje... w czwartek ich zawozimy... znowu będzie cicho w domu.... Ale dam radę ;)

85993e3kbt9gkxpn.png
Mniaaaaaam!!!

Spark kciuki trzymam choć już prawie po. I jak?

Ja pod gabinetem gina. Oczywiście obsuwka. Stres. A jeszcze musiałam w kartę wpisać wszystkie poronienia :(

Hej dziewczyny ! Właśnie wróciłam od lekarza, miałam iść na kontrolę a nie spodziewałam się, że będę podejrzewać ciążę więc ogólnie ta wizyta trochę za szybko ... od ostatniej miesiączki nie minęły jeszcze 4 tygdnie, więc na usg narazie nic nie widać :( Lekarz jest dobrej myśli,skoro testy wychodzą pozytywnie i mam przyjść za 2 tygdnie ... jutro rano pobiegnę na betę i jeśli wyjdzie pozytywnie to chyba biorę urlop na te dwa tygodnie bo będę miała akurat 2 zmianę a potem nocki... do tego nie mam zbyt zdrowej dla ciąży pracy i się trochę denerwuję :(

poniżej dzisiejsze teściochy :)

Załączniki

• 20160621_131038.jpg
    20160621_131038.jpg
    355,2 KB · Wyświetleń: 111
I co lekarz mówił? Mi kazał się wstrzymać 2 cykle ale z tzw. sexu na zapomnienie wyszło zaraz po i być może dlatego ciąża z powikłaniami.
Życzę owocnych starań

Lux ja miałam bite 6mcy calodziennych mdłości zmienionych na 2mce rwy kulszowej i zgagi plus puchnace nogi ale to pewnie od przedrzucawkowego
nie strasz mnie :(

Cluue kreseczka pięknie ciemieje :) betę zrób 2 razy to zobaczysz jak przyrastasta. Niech dzidzia rośnie zdrowo :)

Spark i jak tam ci poszło?

my oglądamy meczyk [emoji3]

my też oglądamy. Staram się nic sobie nie wmawiać ale to trudne. Trzeci dzień pobolewa mnie podbrzusze, mam wzdęcia i lekką zgagę. niech ten czas szybciej mija...

reklama
Do góry