reklama
Kolejne dzidziolki już z nami, jak cudownie!!!
Recepcjonistka robiąca ktg :O jestem w szoku, co to miało w ogóle być...? Tylko się stresu najadłaś niepotrzebnie.
Haha np jakie pytania wymyślił?
Możesz jeszcze spytać ile trzymają w szpitalu po cesarce, czy od razu dostajesz dziecko czy np pierwszą dobę póki nie dojdziesz do siebie jest u położnych, możesz też spytać o możliwość karmienia piersią po cc, tzn czy Ci dziecko ktoś przyniesie i pomoże przy karmieniu póki Ty jeszcze będziesz leżąca.
Dobrze że u Ciebie ok
Recepcjonistka robiąca ktg :O jestem w szoku, co to miało w ogóle być...? Tylko się stresu najadłaś niepotrzebnie.
No wlasnie juz te ogolne mam zapisane, zastanawiam sie co jeszcze. No nic moze w miedzy czasie coś wyjdzie. Moj szanowny maz to wymyślił takie pytania ze dobrze ze wczesniej go zapytalam bo bym go zamordowala jakby je zadal![]()
Haha np jakie pytania wymyślił?
Możesz jeszcze spytać ile trzymają w szpitalu po cesarce, czy od razu dostajesz dziecko czy np pierwszą dobę póki nie dojdziesz do siebie jest u położnych, możesz też spytać o możliwość karmienia piersią po cc, tzn czy Ci dziecko ktoś przyniesie i pomoże przy karmieniu póki Ty jeszcze będziesz leżąca.
Witajcie!
Jestem już w domujednak dziś porodu nie będzie
dzięki za kciuki!
Wypuścili mnie z 1cm rozwarcia,ktg ok, wód mało, ale jeszcze może być. Za tydzień w środę wizyta, ale moja gin uważa, że mam już rodzić
Gwiazda,Aga- macie już dzidziolki!!! gratuluję!
Dobrze że u Ciebie ok
Wspolczuje ci masakra poprostuNeedi- podobno mogę w każdej chwili się kluć, ale powiedziała że nie będzie to dziś
Sylwia- mam tak od kilku dni i mała zeszła mi bardzo nisko
Lila
Fanka BB :)
Julka, myślę, że z takimi pytaniami to lepiej do położnej. No i takie, jak napisały dziewczyny. Nam ta wczoraj w Złotoryi sama pokazała porodówkę, salę rodzinną, bo wszystko po remoncie 
Doris, przepraszam, musiałam coś pomylić
Witaj BasiaJulia
Iwonaimaja - może potrzebuje więcej czasu na cyca, powodzenia! A doczytałam, że ciągnie, jak słodko
Jadłaś już?
Pauladabro - masz już Franusia przy sobie??
Kamejka, dostałaś skierowanie na cc?
Fazerkam, jak po wizycie? Ile waży Synek?
Lucky, czekam na wieści!
Doris, jak tam po ktg?
Nieufna, Julita - tulę! Może lepiej się wygadać, co?
Agula, przekazałam na SOS. Cieszę się, że jesteś
No i moja ma jedną pętlę wokół szyi, kontrolować, a u mnie i tak cc. Końcówka ciąży :/
Ja chyba wolałabym znieczulenie ogólne, bo się boję o tą sprawność po znieczuleniu w kręgosłup, czy wróci i w ogóle. Przecież stres mnie zje. A tak nie byłabym świadoma. Boże, żeby jeszcze wytrwać chwilę i żeby dziecko było zdrowe!
Dzieci moje w rozjazdach przez wczorajszy dzień to mam trochę luzu, ale muszę ogarnąć, bo przecież Arek sufit wczor salonie malował i syf okropny!
Doris, przepraszam, musiałam coś pomylić

Witaj BasiaJulia
Iwonaimaja - może potrzebuje więcej czasu na cyca, powodzenia! A doczytałam, że ciągnie, jak słodko
Pauladabro - masz już Franusia przy sobie??
Kamejka, dostałaś skierowanie na cc?
Fazerkam, jak po wizycie? Ile waży Synek?
Lucky, czekam na wieści!
Doris, jak tam po ktg?
Nieufna, Julita - tulę! Może lepiej się wygadać, co?
Agula, przekazałam na SOS. Cieszę się, że jesteś
No i moja ma jedną pętlę wokół szyi, kontrolować, a u mnie i tak cc. Końcówka ciąży :/
Ja chyba wolałabym znieczulenie ogólne, bo się boję o tą sprawność po znieczuleniu w kręgosłup, czy wróci i w ogóle. Przecież stres mnie zje. A tak nie byłabym świadoma. Boże, żeby jeszcze wytrwać chwilę i żeby dziecko było zdrowe!
Dzieci moje w rozjazdach przez wczorajszy dzień to mam trochę luzu, ale muszę ogarnąć, bo przecież Arek sufit wczor salonie malował i syf okropny!
A mi wczoraj nogi tak spuchły że masakra :O tzn spuchnięte to mam już od dłuższego czasu, ale teraz to są nadmuchane balony :O już na pewno mi stopa nie wejdzie w but inny niż japonki. Właśnie moczę w zimnej wodzie ale wątpię żeby to dużo pomogło...
w godzinę do dwóch ale boleśnieIwona35- jak napiszesz, ze szybko i bezboleśnie to idę do Tarzana jak wróci z pracy![]()
Nieufna- ja teeeż poczytam, mnie nie nudzisz
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Lila witaj w swiecie obwiazanych na szyi
mnie tez krocze boli. Najgorzej w nocy, bo kazdy ruch wybudza mnie ze snu. Lekarz mowil ze maly jest niziutko ale zadnego rozwarcia.
Needi- podobno mogę w każdej chwili się kluć, ale powiedziała że nie będzie to dziś
Sylwia- mam tak od kilku dni i mała zeszła mi bardzo nisko
Mój mały ma głowę tak nisko że jak mi dopplera robił lekarz to majty mi prawie całkiem zsunął i jeździł po... no własnie tam, więc Was rozumiem w bólu bo mnie tak szarpią te pachwiny, że jeszcze trochę i zacznę myśleć by od kogoś kule pożyczyćWspolczuje ci masakra poprostuaz mi sie plakac chce tak boli
reklama
Lila, tak, dostałam skierowanie ale do szpitala z rozpoznaniem ułożenia miednicowego. Nie jest na skierowaniu napisane że to na cc, ale to się chyba rozumie samo przez się jak jest napisane że ułożenie miednicowe.
U mnie jest w ogóle trochę inaczej, bo mi dała skierowanie do szpitala na 4 lipca, i ponoć zrobią mi cięcie albo na koniec tygodnia czyli 7/8 lipca albo na poczatku kolejnego czyli pewnie 11. Niestety muszę kilka dni przeleżeć, nie mam tak że zgłaszam się tylko na samo cięcie jak u was wszystkich. Jakieś inne standardy tu chyba obowiązują w tym moim szpitalu
albo tylko moja prowadząca tak zleca.
U mnie jest w ogóle trochę inaczej, bo mi dała skierowanie do szpitala na 4 lipca, i ponoć zrobią mi cięcie albo na koniec tygodnia czyli 7/8 lipca albo na poczatku kolejnego czyli pewnie 11. Niestety muszę kilka dni przeleżeć, nie mam tak że zgłaszam się tylko na samo cięcie jak u was wszystkich. Jakieś inne standardy tu chyba obowiązują w tym moim szpitalu