reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Juz od ok miesiąca in vitro w Bocianie robią w Wawie.. może będzie szansa żeby się spotkać i wymienić doświadczeniami :)
Miejmy nadzieję że już nie w klinice tylko z dziećmi na spacerze :)
Ja już jutro będę wiedziała a jak się standardowo nie udało to robię w wakacje przerwę żeby trochę odpocząć od tych leków, wyjazdów i żeby odłożyć trochę kasy... Mam nadzieję że w środę będziesz szczęśliwa, życzę Ci tego z całego serca. A który raz podchodzisz do IVF?

Miejmy nadzieję że już nie w klinice tylko z dziećmi na spacerze :)
Ja już jutro będę wiedziała a jak się standardowo nie udało to robię w wakacje przerwę żeby trochę odpocząć od tych leków, wyjazdów i żeby odłożyć trochę kasy... Mam nadzieję że w środę będziesz szczęśliwa, życzę Ci tego z całego serca. A który raz podchodzisz do IVF?

Oczywiście ze nie w klinikach... tam łzy wisza w powietrzu przynajmniej ja to tak odczuwam. Dziękuję i Ja Tobie też życzę dużo szczęścia i słońca każdego dnia ale w szczególności jutro, żeby wszystko się udało :) Ja podchodzę 1 raz.. i czuję się wymęczona a do tego przeziębienie mnie męczy :/

reklama
Ja już miałam 4 transfery i jedno poronienie i jestem strasznie zmęczona ale tak bardzo chciałabym zobaczyć betę większą niż 10 :)
Jutro koło 13 będę miała wynik to napiszę...
malina_29 dużo zdrówka życzę i odpoczywaj.
masz jakieś objawy? Coś Cię boli?

Do góry