reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka aż mój się martwić zaczął bo dzwonił a ja dzwonki wyciszone i komar hahaha ale ze Marysia tez tyle spała hahaha

Ja marudzilam wczoraj[emoji14]
Dzisiaj mogę was popodnosic na duchu. .. tzn Kulcia tobie to nic nie mogę poradzić jak prysznice, ewentualnie oklady chlodne na biodra i piłkę bo jak już pisałam kiedyś u ciebie teraz to wszystko normalne bo to juz koncóweczka :)

Nadziejka stopy mocz sobie co dwa dni w ciepłej wodzie z solą i naeilzaj dużo dużo. Sama widzę ze mam problem ze skórą na stopach ale robią mi się takie suche łuszczace się punkty i normalnie dziury. Mam takie miejsca dwa. Z Marysia miałam jedno ale pękala mi skóra do krwi :(
To chyba tez sprawka hormonów. ..

Kulcia ty stópki tez mocz...

Ja sobie dodatkowo scieram drobnym pumeksem i peeling robię. .. ale nie każdy z tego co wiem uznaje ścieranie wiec wedle uznania.

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Nadziejka co do kawy to ja pije z jednej łyżeczki z mlekiem i czasami dwie dziennie. W pierwszym trymestrze nie piłam w ogóle bo mnie mdlilo od zapachu[emoji14]A w pierwszej ciąży piłam nałogowo po 5dziennie ale takich jak teraz nie mocnych i z mlekiem :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja pije odkąd ciśnienie mam niskie ale taka z jednego ziarenka. Mam ekspres to sobie ustawiam najmniejsza i najsłabsza i samo mleko do tego.

Dzisiaj sobie wymocze stopersy, mam nadzieję że pomoże.

Aaa super patent na stopy to sól himalajska różowa.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Życiowa mi nawet pumeks nie pomaga haha ;p scieram czasami 2 razy dziennie i dupeczka ;p az sie takie płaskie zrobiły te pięty jakies kwadratowe kurde ;p
Kurde nie chce mi sie tych wszystkich ubranek prasowac nooo ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

Ja dzis zaryzykuje kawe z mlekiem.

Nadziejka apetyt Ci dopisuje. Ja zauwazylam, ze po arbuzie bardzo rozwala mi brzuch, jestem pelna i nie moge chodzic. A do stop to kup sobie taki pumeks z dluga raczka [emoji6]

Kulcia wierz mi ze ja najchetniej tez bym nie spala. Tylko sie czlowiek umeczy.

Zyciowa masz dryg do spania no no[emoji1] a nie boli Cie głowa od tego dlugiego snu?

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Mnie nic nie bolało jak tak spałam : ) ach co za czasy były heheh.

Mówię Wam wymoczcie w soli himalajskiej bo to cuda działa.

Ignaś 35 tc [emoji173]

A no na apetyt niestety nie narzekam haha ;p
Mam i ta tarke do pięt z długą rączką,ale ona już trzeć nie chce wcale haha ;p
Nie wiem czy u mnie w sklepach bedzie ta sol ;p ale popytam jak bede ;p

[emoji170][emoji179]Filipek , 30 tydzień[emoji179][emoji170]

No ale jesteśmy Marudy [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] dobrze ze nie czyta tego żaden facet [emoji31][emoji379][emoji378] [emoji179][emoji873][emoji173]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

W każdym spożywczym. W lewiatan na przykład są. 2.50 za 300 gram. Wsypujesz 3 łyżki do wody ale woda ma być do 36 stopni.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
KasiaMarysia no właśnie nie boli :) kiedyś bym w życiu tyle spać nie mogła[emoji14]Najwidoczniej taką potrzebę miał mój organizm.
Ale trochę już działam żeby dnia nie stracić. Kuchnia sprzatnieta i kibelek i łazienka :)

Wczoraj mieliśmy leniuchowy dzień wiec łóżko w salonie rozłożone żeby można było leżeć przed tv[emoji14]ale chyba go nie będę ruszała bo wygodniej jest się tak położyć[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Do góry