reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kolo 20 wraca dopiero wiec trochę czasu mam do trzymania ;D

Ta dziewczyna juz po odejściu wód pojechała na ip ;)

Życiowa nie ma co , jak masz się bać to nie ma sensu próbować sn.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Wytrzymacie z Igim spokojnie :) tata wróci i wtedy niech się dzieje co chce ;)

Nie wybaczyla bym sobie gdyby przez to moje "chcę" coś się stało małemu. .. musze marzenia do kieszeni schować ;)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Najlepiej by było 3 ale godzinki co? Kurde masakra z tym po porodzie. To mnie najbardziej wkurza hehe

Ignaś 35 tc [emoji173]

Dasz radę. Zobaczysz że to nie będzie takie złe. Szczególnie ze masz hotelowe warunki w szpitalu :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja urodzilam w piatek rano, a w niedziele ok 13 juz do domu wychodzilam

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

Kurde tez tak chce
Właściwie to chciałabym urodzić we wtorek żeby w pt być w domu żeby ciocia i kuzyn mogli zostać zobaczyć małego jak mamę mi przywioza.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Dzien dobry.

Matko co za noc, spalam z mama. Kazala mi spac od sciany, tam materac wygnieciony jeny...w dodatku od 16 do 20 caly czas chodzilam i mala chyba spala. Malo sie rusza, wykonczy mnie to dziecko. Ciagle bym plakala, po prostu brak mi sil.

India mam nadzieje ze dzis nie zasnelas w drodze do pracy.

Sancia ladne pazurki, co to za lakier?

Nadziejka ja to nic jeszcze nie mam uprane[emoji17]

Kulcia moze sprobuj sobie cos miedzy nogi wlozyc do snu.

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]
Nornalny jakis za 5 zl w stokrotce róż i bezbarwny. Co sie dzieje martwisz sie ruchami?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ale jesteśmy Marudy [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] dobrze ze nie czyta tego żaden facet [emoji31][emoji379][emoji378] [emoji179][emoji873][emoji173]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC
Nie badz taka pewna haha jeden mnie upolowal tu i mi wypisuje

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry