agnieszka81
Fan(ka)
DIDI-a jak to właściwie tam jest,żeby dostawać kasę na dziecko to chyba musi być tam ono urodzone prawda???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agnieszko nie musi byc urodzone,choc dzieci urodzone tutaj maja pierwszenstwo w kolejce po socjal.I tak np.moje urodzone tutaj dostalo juz po miesiacu a przyjezdne czeka od 6 miesiecy do 1,5 rokuDIDI-a jak to właściwie tam jest,żeby dostawać kasę na dziecko to chyba musi być tam ono urodzone prawda???

? Bo ja już od 23 kwietnia(wtedy dostałam list że przyjęli moje dokumenty i będą je rozpatrywać, a odpowiedź dostanę listownie) czekam na jakąś odpowiedź. Słyszałam, że do 10 tygodni się czeka, więc niby jeszcze dwa
Ale moja znajoma złożyła dużo wcześniej i też nie dostała jeszcze żadnej odpowiedzi
A i czy dostanę wyrównanie za każdy tydzień czekania
?

- tak wiec tym razem jade bardziej pewna siebie (ale za jezyk tez musze sie bardziej zabrac bo jest nadal podstawowy - troche wiekszy tylko zasob slownictwa)
)