cytrusowa85
Fanka BB :)
mamaNadii a masz juz pannę potwierdzona bo pamiętam ze tylko nuba miałaś takiego plaskiego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boziu a na podstawie czego podejrzewa autyzm?Hej dziewczyny. Witam sie i ja. Od rana byłam w drodze. Znowu z malym u pediatry i w szpitalu. Za miesiąc kładziemy sie razem w szpitalu i robimy wszystkie badania. W tym eeg i neurologa i fizjoterapeute i laryngologa. Musimy to zrobić bo mały ma juz 2.5 roku a umie tylko parę slow powiedziec. Zreszta moj wujek jest lekarzem i podejrzewa u niego autyzm. Jak mi powiedzial w sobote to nogi pode mna sie ugiely. Mamy juz termin w szpitalu teraz tylko pediatra musi wystawic specjane skierownie o umieszczenie w szpitalu i mam nadzieje ze nie będzie robila problemow. Jestem caly czas zdolowana i mam nadzieję ze ta diagnoza sie nie potwierdzi
![]()
ok ide doczytac
Lux jak znam życie to Ani przydarzyło się to co mi ostatnio czyli tzw. Zsunięcie palcaAnia mozesz mi wytlumaczyc co niemadrego jest w moim poscie do Anety, ze tak go ocenilas?