• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2017

Evee Musisz być dobrej myśli. Odczekaj tydzień, zrób betę. A może za tydzien byś poszła do innego lekarza sprawdzić? Dobrze u kilku skonsultować. Trzymam kciuki &&&&

reklama
Eveee idź pod koniec tyg do innego gina na usg. Póki nie krwawisz jest nadzieja.

Miciur-ka z tym przyrostem bety to nie takie hop. Ja przyrost miałam w normie do samego krwawienia, które zaczęło się pod koniec 7 tc. Na luteinie jeszcze tydzień był w normie a pecherzyk pusty.

Eveee ja byłam na usg wg ostatniej miesiączki w 6t4d i był pusty pęcherzyk. Mało tego beta wcale nie przyrastała za szybko o czym nawet tu na forum pisałam. 6 dni pózniej był juz zarodek z serduszkiem z wiekiem ciąży 5t5d czyli 7t1d wg OM !!! Po prostu bardzo późno miałam owulacje :) nie trać nadziei. Natomiast nie czekałabym 3 tygodni tylko poszła do kogoś innego w poniedziałek lub wtorek za tydzień

Eveee ja byłam na usg wg ostatniej miesiączki w 6t4d i był pusty pęcherzyk. Mało tego beta wcale nie przyrastała za szybko o czym nawet tu na forum pisałam. 6 dni pózniej był juz zarodek z serduszkiem z wiekiem ciąży 5t5d czyli 7t1d wg OM !!! Po prostu bardzo późno miałam owulacje :) nie trać nadziei. Natomiast nie czekałabym 3 tygodni tylko poszła do kogoś innego w poniedziałek lub wtorek za tydzień
A jakiej wielkości miałaś pęcherzyk?

Mloda1234 ma rację, u mnie też tak było koniec 6 t i brak serca a w 8 tygodniu piękne serduszko i moja córka ma teraz 6 lat :-) owu była w innym czasie niż sądziłam...

Eveee mi ani raz nie mierzyła pęcherzyka na usg bo uważa to za bardzo niemiarodajne i stresujące, bo wielkość pęcherzyka nie jest wyznacznikiem wieku ciąży :) kazała czekać, czekałam, poszłam za 6 dni i była fasolka z mrugajacym serduszkiem

Eveee mi ani raz nie mierzyła pęcherzyka na usg bo uważa to za bardzo niemiarodajne i stresujące, bo wielkość pęcherzyka nie jest wyznacznikiem wieku ciąży :) kazała czekać, czekałam, poszłam za 6 dni i była fasolka z mrugajacym serduszkiem
22.07. mam kolejne usg u innego gina. Zwariuję do tego czasu... [emoji22]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry