reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzień dobry

Ja mam dziś bardzo kiepski nastrój od rana. Mąż mnie wkurzył dziecko młodsze daje popalić pogoda parno duszno nie sprzyja. Najchętniej schowałabym się i poszła spać.

Planowanie płci, bogatym byłby ten który znalazł by sposób na 100% pewności.
Ja jestem z tych którzy biorą to co daje im życie. Tak się mówi jak los daje ci cytryne to zrób z niej lemoniade.

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dzień dobry

Ja mam dziś bardzo kiepski nastrój od rana. Mąż mnie wkurzył dziecko młodsze daje popalić pogoda parno duszno nie sprzyja. Najchętniej schowałabym się i poszła spać.

Planowanie płci, bogatym byłby ten który znalazł by sposób na 100% pewności.
Ja jestem z tych którzy biorą to co daje im życie. Tak się mówi jak los daje ci cytryne to zrób z niej lemoniade.

Oj ja też mam dzisiaj kiepski dzień, mam wrażenie że jestem do niczego, nic nie wychodzi mi dobrze, wszystko na opak. Nawet batoniki w czekoladzie mi dzisiaj nie smakują.
Najchętniej poszłabym spać i przespałabym tak do poniedziałku.

To ja zawsze marzyłam o córeczce, bo osoby w moim życiu na które zawsze mogłam liczyć to kobiety. Natomiast faceci zawsze mnie zawodzili i zawsze byli niegodni zaufania. D jest chyba pierwszym facetem w moim życiu któremu ufam i dla tego z nim jestem, bo mam wrażenie, że jest wyjątkiem potwierdzającym regułę. Wiem, że to być może krzywdzące dla wielu mężczyzn, ale akurat tak to wygląda u mnie w życiu. Teraz po prostu moim celem stanie się wychowanie takich wyjątkowych mężczyzn, którzy może zmienią moje zdanie o mężczyznach w ogóle.
wiesz co? wychowasz swoich chlopcow tak, ze bedziesz z nich dumna i powiesz, ze sa the best!!!

Oj ja też mam dzisiaj kiepski dzień, mam wrażenie że jestem do niczego, nic nie wychodzi mi dobrze, wszystko na opak. Nawet batoniki w czekoladzie mi dzisiaj nie smakują.
Najchętniej poszłabym spać i przespałabym tak do poniedziałku.
ja jem drozdzowke, ak wchodzi mi drozdzowka!!! pierwszy raz od kilku miesiecy!!!!

A ja zaraz usunę. Parno, kropi deszcz. Wczoraj byłam tak zmęczona, że po 20 połozyłam się na chwilę i wstałam rano.[emoji28] nawet nie wiem kiedy mój położył się spać. I jeszcze pół Warszawy w korkach.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Nonkatoja: Pocieszę Cię, że za 2 tygodnie Kraków stanie się jednym wielkim korkiem. Jakoś nie wyobrażam sobie tego miasta, kiedy przyjedzie do niego prawie 2 razy więcej ludzi, niż teraz w nim mieszka.

reklama
Hej dziewczyny. Witam was urlopowo. Na mazurach pogoda znośna. Nie ma upału. Deszczyk czasami popaduje wiec dla kobiet w ciąży super.
Z ruchami jest różnie. Czasami sie kręcą a czasami dają dzień wolnego.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry