reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja się cieszę ze rodzę zima bo do lata moze zdarze wyglądać jak człowiek a tak to gorąco a tu chyba w długich spodniach i rekawie no i brzuchol duży a w zimowych ubraniach tak nie widać a do lata zdarzy sie ciało doprowadzić do porzadku
także nie ma tego złego co by ma dobre nie wyszło. Poza tym malutkie dziecko to spi i zima nawet jak sie nie chce wyjsć to dziecko na balkon zahartować i juz a najgorzej jak dziecko juz starsze i sie nudzi a tu zima i cały dzien w domu. A tak to na lato juz beda takie bobasy do długich spacerów gotowe 
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Noo mój brzuch też już niczym 7 miesiącAkurat dziś wieczorem mam brzuch na 7 M-Ca wcale tak duzo nie jadłam, a rano bedzie płaski znowu. Chociaż jestem pewna ze w bocKach mi tłuszczyku przybyło- z tego sie akurat nie cieszę
![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Tydzień 10 vs. Tydzień 13. Ciąża trojacza. Czy w ogóle widać różnice? Heheh.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czoperka
HappyBabyMama, właśnie przeczytałam Twój post powyżej i podałaś zalety porodu w styczniu o których nie myślałam
dzięki, już jestem bardziej optymistyczna 
I jeszcze jedna zaleta mi się przypomniała - na rozszerzanie diety przypadnie nam letni raj owocowo - warzywny
I jeszcze jedna zaleta mi się przypomniała - na rozszerzanie diety przypadnie nam letni raj owocowo - warzywny
HappyBabyMama
Happy3 ja dużej różnicy nie widze ale brzuszek masz fajny
kolorowaMama
Noo mój brzuch też już niczym 7 miesiąc Zobacz załącznik 763476
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To Twoj obecny brzusio ???
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
reklama
kolorowaMama
Wooow [emoji173]️ super ! To nie sama jestem juz małe słoniątko [emoji16][emoji12]