reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Przerabane to jest:/
Czytałam o tym.

Trzeba tez dobrego lekarza moja mame jeden leczył 6 lat partacz tabletkami a drugi sprawdzil hormony w miesiąc ja wyleczyl bo się okazał prosty zabieg

Milej nocki dziewczyny:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam dwa razy plamienie podczas krwiaka. Ale w odstępie 4 dni od siebie później cisza. Koleżanka miała normalnie krwawienie kilka razy takie porządne. A teraz 29 tydzień. Spokojnie. Lez sobie, pewnie krwiak się opróżnia :)

Viola no przykre ; (

Sandra a może to plamienie to jest Twoja skąpa miesiaczka ? Bo najpierw masz plamienie a później długi czas spóźnia Ci się okres... może tak Ci się porobiło , że taka skąpa?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wydaje ni się kochana bo to bardzo bardzo skąpe jest jak poleci to raz dziennie no i zaczęło się chyba w 10dc wiec chyba za wcześnie na okres.

Hej ja dopiero wstałam sobie:)
Kulka A te krwiaki czego się robily?
Ania to lez i nie przemeczaj się.

Viola spoko loko właśnie ma byc najlepsza pogoda koniec lipca pocz sierpnia juz chyba id jutra nawet ma być ciepło:)
I [*]
Czarnuszka idz niech Cię porządnie wylecza bo ja bym osiwiala dawno..

Ja juz chyba tez pod farbą w połowie łysa[emoji16][emoji23]

A nie masz PCOS?

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam kochana. Ja juz mam dwóch synów. Są już duzi[emoji16] ale schudłam 54 Kg w 13 miesiecy i to pewnie od tego te problemy. Zaczęło się od kwietnia. Miałam normalny okres potem za dwa tyg plamienia przez 3 tyg Lekarze badali i niby wszystko ok. W maju okresu nie było a jak byłam u innego lekarza to niby tam owulacja byla, potem w czerwcu okres byl na czas i znowu od 9 czy 10 dc plamienia, dopiero sie kończą a jutro miala być planowa@ pcos nie mam napewno.

Nie mam kochana. Ja juz mam dwóch synów. Są już duzi[emoji16] ale schudłam 54 Kg w 13 miesiecy i to pewnie od tego te problemy. Zaczęło się od kwietnia. Miałam normalny okres potem za dwa tyg plamienia przez 3 tyg Lekarze badali i niby wszystko ok. W maju okresu nie było a jak byłam u innego lekarza to niby tam owulacja byla, potem w czerwcu okres byl na czas i znowu od 9 czy 10 dc plamienia, dopiero sie kończą a jutro miala być planowa@ pcos nie mam napewno.
Mamo !!! Jakim cudem tyle.schudlas?

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde nie chce mi się spać :p
Czaenuszka kurcze oby wszystko wróciło do normy ale jak badali Cię to rzeczywistoście moze od tej wagi bo to bardzo duzo.

Ostatnia edycja:
W ogole dziwne, ze lekarze tak bagatelizuja te plamienia i zaden nie probuje sprawdzac co jest przyczyna. Mozliwe, ze to przez zbyt duze w krotkim czasie zrzucenie wagi, no ale sa lekarzami to czemu nie reaguja.w jakis sposob?
A najgorsze, ze tacy wlasnie potrafia byc lekarze, sa dobrzy dopoki z pacjentem wszystko dobrze.

Ja jade do.poradni, zobaczymy co mi powiedza. Moim zdaniem wyniki po posilkach dosyc niskie wychodza

Adrianka [emoji307] 28 tc

Cześć dziewczynki :-)
U mnie koleżanka jest w 36tc i zaczęła troche krwawić troch plamić brązowo , nie ma Skurczy i rozwarcie na 1cm i nie zostawili ja w szpitalu , nie zrozumie dlaczego ? Przecież lada moment moze urodzić ??
Biedna siedzi w domu i ma stresa strasznego , to jej pierwsza ciaza ...
Ja wlasnie wstałam , zaraz idę robić śniadanko , u mnie dziś upał jak zwykle , muszę iść na krew pózniej , i bede pakować powoli rożne rzeczy :)
Czarnuszka - zmień lekarza i próboj badać wszystko co możliwe .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

reklama
Dziewczyny Czarnuszka była u 3 lekarzy . 3 lekarzy powiedziało ro samo. Ja jestem zdania że organizm daje jej tylko takie miesiączki. To nie są plamienia tylko normalny okres.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry