Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę Ci, żeby ten sen był zwiastunem i fasolka niebawem się pojawi!A mi się śniło ostatnio ze byłam z mężem na usg i widzieliśmy naszą fasolkę w 10 tyg.I tak bardzo się cieszylismy z tego widoku.To był tak realny sen ze jak się obudziłam to zaczęłam zastanawiać się czy jestem w ciąży.Jak zdałam sobie sprawe ze to tylko sen to mi się smutno zrobiło.
o tak, racjaDo plodzenia i jak kran kapie![]()
oj czasami miewalam takie sny, ale tych, ktore mam bedac w ciazy nic nie przebijeA mi się śniło ostatnio ze byłam z mężem na usg i widzieliśmy naszą fasolkę w 10 tyg.I tak bardzo się cieszylismy z tego widoku.To był tak realny sen ze jak się obudziłam to zaczęłam zastanawiać się czy jestem w ciąży.Jak zdałam sobie sprawe ze to tylko sen to mi się smutno zrobiło.
Aa jeśli tak, to pewnie. Leć do gina. [emoji4]Evee tak myślisz ? Tylko moja dr rozważa jeszczcze włączenie heparyny wiec chyba im wcześniej tym lepiej.