salatkaOwocowa
Fanka BB :)
[QUoz*OTE="kotek87, post: 14196372, member: 151203"]jestem załamana w sobote beta 96 a dziś 33,1[/QUOTE]
moze to jednak blad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja jestem dwa dni po terminie to jak myslisz kiedy teraz powtorzyc testJa w poprzedniej ciąży miałam 3 testy negatywne a 4 pozytywny - kilka dni po terminie, więc wszystko jest możliwe .
[QUoz*OTE="kotek87, post: 14196372, member: 151203"]jestem załamana w sobote beta 96 a dziś 33,1
No ja jestem dwa dni po terminie to jak myslisz kiedy teraz powtorzyc test?
Dobrze, mysle ze jak zrobie w sobotę to bedzie odpowiedni czas. DziekiMoj pozytyw był ok 5 dni po terminie @. Więc myślę, że możesz jeszcze poczekać
Pogubiłam się. Myślałam, że @ ma przyjść w sobotę 30 lipca. Jesteś po terminie? Jakiej czułości był test? Może warto dziś postórzyć jeśli masz zapas testów, albo beta żeby mieć pewność. Masz zwykle regularne cykle?No ja jestem dwa dni po terminie to jak myslisz kiedy teraz powtorzyc test?
Poczekam jeszcze do soboty i zrobie test, a jesli znowu nic to pojde na beteA nie możesz iść do labo zrobić beta hcg z krwi i będziesz mieć jasność? Koszt ok. 30zł
Mam regularne okolo 32 dni, test quixx chyba 25 czulosc. Dzis robilam rano takze wstrzymam sie chyba i zrobie za dwa trzy dni. Jestem dwa dni po terminiePogubiłam się. Myślałam, że @ ma przyjść w sobotę 30 lipca. Jesteś po terminie? Jakiej czułości był test? Może warto dziś postórzyć jeśli masz zapas testów, albo beta żeby mieć pewność. Masz zwykle regularne cykle?
Mój wyszedł ok 5 dni po terminie. Byłam pewna że nic z tego nie będzie i że będę musiała zawiesić starania na kilka mcy, bo kolidowałoby to z datą mojego ślubu. Ale udało się, choć pierwsze testy były -No ja jestem dwa dni po terminie to jak myslisz kiedy teraz powtorzyc test?