reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nurkowanie nie jest raczej w moich planach mam klaustrofobie .....
Wogole długo się musiałam przekonywać czy dobrze mi będzie na wyspie :biggrin2:
Czy nie będę się czuła osaczona :Dcholera wina też nie spróbuję dbam o jajka :D.
Co u Ciebie. ?
Ja myślę, że trochę szaleństwa nikomu jeszcze nie zaszkodziło:-p A czasem trzeba wrzucić na luz i odpocząć od tej walki, tylko jak zwykle łatwo się mówi:-) BTW lec teraz, bo potem to przez 2lata doopy nie ruszysz. Mi się młody rozchorował i niestety odwołaliśmy wylot. Najpierw mój M chciał do Turcji lecieć z dzieckiem, nie wiem czy to odwaga czy brak rozwagi,.. Po dłuższych dyskusjach(awanturze) odwołaliśmy a on obrażony jak małe dziecko walną focha. Potem pomyśleliśmy o krecie, ale mały ma gluty do samej podłogi, nie śpi i gdzie z nim lecieć... Zatem może w przyszłym roku..Byliśmy nad morzem chwilę i oto wyniki:-p

Jak tak Was czytam wszystkie to bardzo pozytywne jesteście. Super ze Was odnalazłam bardzo mi pomaganie... Nawet pisząc o wakacjach.... Można odplynac myślami od kłopotów :-D:biggrin2:

Ewunka fatalny termin wybralas. Ja pod koniec kweitnia za tydzien na Lanzarote 2os, z wyzywieniem i lotami zaplacilam 700e...
W sierpniu im odwala i winduja ceny straszliwie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka fatalny termin wybralas. Ja pod koniec kweitnia za tydzien na Lanzarote 2os, z wyzywieniem i lotami zaplacilam 700e...
W sierpniu im odwala i winduja ceny straszliwie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam wyjścia mam urlop tylko w sierpniu :mad::mad::mad:
Nawet jak patrze na wrzesień to ceny są połowę niższe i dlatego mi szkoda od dzieci ze skarpety wyjąć :D ocipieli :o:o 2500€ trzeba dać i nie wiadomo czy nie będzie robaków za 3000 € to już chyba bez robaków :D
A Ty mi Antoniny :D nie denerwuj wiem wiem można oszalec zwalcza porównując. ......
Trzymam kciuki :) będzie dobrze

Ja myślę, że trochę szaleństwa nikomu jeszcze nie zaszkodziło:-p A czasem trzeba wrzucić na luz i odpocząć od tej walki, tylko jak zwykle łatwo się mówi:-) BTW lec teraz, bo potem to przez 2lata doopy nie ruszysz. Mi się młody rozchorował i niestety odwołaliśmy wylot. Najpierw mój M chciał do Turcji lecieć z dzieckiem, nie wiem czy to odwaga czy brak rozwagi,.. Po dłuższych dyskusjach(awanturze) odwołaliśmy a on obrażony jak małe dziecko walną focha. Potem pomyśleliśmy o krecie, ale mały ma gluty do samej podłogi, nie śpi i gdzie z nim lecieć... Zatem może w przyszłym roku..Byliśmy nad morzem chwilę i oto wyniki:-p
No to się narobiło. ....
Ja jeszcze wierze ze dieta brak używek ma wpływ na moje jajka masaże słońce. ...energia czi. .........:biggrin2:
głowę mam chyba wyluzowana. ....
winko przywiozę w walizce na później ;););)

reklama
Cześć dziewczyny chwilę mnie tu nie było więc szybko w skrócie mówcie która jest mamusia? :D
Ja zrobiłam badania i moje ca 125 wzrosło do 150 [emoji22] (w 3 dc).
Lekarz wyznaczył mi laparo na 8 września.. już się boję co tam jest w środku

Do góry