swieta racja!to ja wam wrzucę fajne coś. Tak prawdziwe heheheZobacz załącznik 766084
reklama
elifit
Moderatorka
ale ciepłe są?zaraz sie zabeczepiersi mnie bola...co ja mowie, pieka!!! mrowia, bol nie do wytrzymania
![]()
Boli ale przestanie, najlepiej wtedy chodzić w bawełnianym staniku.
A do bólu musisz się przyzwyczaić, to jest dopiero przedsmak
sa goraceale ciepłe są?
A do bólu musisz się przyzwyczaić, to jest dopiero przedsmak![]()
elifit
Moderatorka
oj kochana, najlepeij by było żebyś je puściła luzem, a ty w pracy..sa goraceja wiem ciaza, wszystko sie zmienia, ale kuzwa jak zyje to tak mnie jeszcze nie bolaly
Bóle to teraz będą różne, musisz je zaakceptować i pamiętać że miną. Przygotuj się psychicznie na to.
w poprzedniej ciazy bolaly lekko po bokach i czulam brodawki a tu zupelnie inny bol, oj chetnie bym zjdela biustonosz, ale tak przy klientach z lekka wstydoj kochana, najlepeij by było żebyś je puściła luzem, a ty w pracy..
Bóle to teraz będą różne, musisz je zaakceptować i pamiętać że miną. Przygotuj się psychicznie na to.

Dokladnie to dopiero poczatek.ale ciepłe są?
A do bólu musisz się przyzwyczaić, to jest dopiero przedsmak![]()
Pamietam jak z Patrykiem musialam sciagac pokarm bo mlody w inkubatorze I mleko musialam mu dowozic. Malego przetransortowali do Wroclawia.w mojej miescinie szpital nie byl przystosowany do opieki wczesniakiem. I zebym nie musiala w dzien dzien dojerzac zamieszkalam we Wroclawiu u znajomej tesciowe ktora jest polozna. Nie zapomne jak dostalam zastoju w jednym cycku [emoji22][emoji22] normalnie bol nie z tej ziemi piers twarda jak kamien I mega goraca. A ta cudna kobiecina uratowala mnie I moj pokarm choc bol przy tym byl niesamowity.
Wsadzila mnie pod cieply prysznic I tam zaczela mi wymasowywac piers. Ryczalam. Powaznie myslalam ze umre. Ale po kilku minutach z piers zaczelo leciec mleko I robila sie coraz mieksza.
Pozniej nastawialam budzik co 3 godziny I sciagalam z dwoch cyckow zeby tylko znowu sie sytuacja nie powtorzyla.
BOZE nigdy wiecej.
Za to rodzice opowiadali jak to mama dostala zastoju I ojciec uratowal ja od szpitala! Sam ssal piers matki az zeszlo wszystko. I bol minol. Maly Brat niestety nie mial na tyle sily aby ulzyc mamie bo mleko mu za cholere nie chcialo leciec. W tych czasach pewnie poradzilby sobie laktator elektryczny.
Na poczatku wizja ojca zsacego mleko z matki piers mnie przerazila I obrzydzila [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Nie rozumialam. Myslalam ze to chore.
Zrozumiala dopiero jak mnie to dopadlo.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
moja bratowa urodzila w kwietniu i ona juz kilka razy miala zapalenie piersi, wyla z bolu, goraczke az dostala, przyjechala polozna, wymasowala, pomoga sciagnac pokarm i jaka ulga, ale co sie Agata nabeczalaDokladnie to dopiero poczatek.
Pamietam jak z Patrykiem musialam sciagac pokarm bo mlody w inkubatorze I mleko musialam mu dowozic. Malego przetransortowali do Wroclawia.w mojej miescinie szpital nie byl przystosowany do opieki wczesniakiem. I zebym nie musiala w dzien dzien dojerzac zamieszkalam we Wroclawiu u znajomej tesciowe ktora jest polozna. Nie zapomne jak dostalam zastoju w jednym cycku [emoji22][emoji22] normalnie bol nie z tej ziemi piers twarda jak kamien I mega goraca. A ta cudna kobiecina uratowala mnie I moj pokarm choc bol przy tym byl niesamowity.
Wsadzila mnie pod cieply prysznic I tam zaczela mi wymasowywac piers. Ryczalam. Powaznie myslalam ze umre. Ale po kilku minutach z piers zaczelo leciec mleko I robila sie coraz mieksza.
Pozniej nastawialam budzik co 3 godziny I sciagalam z dwoch cyckow zeby tylko znowu sie sytuacja nie powtorzyla.
BOZE nigdy wiecej.
Za to rodzice opowiadali jak to mama dostala zastoju I ojciec uratowal ja od szpitala! Sam ssal piers matki az zeszlo wszystko. I bol minol. Maly Brat niestety nie mial na tyle sily aby ulzyc mamie bo mleko mu za cholere nie chcialo leciec. W tych czasach pewnie poradzilby sobie laktator elektryczny.
Na poczatku wizja ojca zsacego mleko z matki piers mnie przerazila I obrzydzila [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
Nie rozumialam. Myslalam ze to chore.
Zrozumiala dopiero jak mnie to dopadlo.
Naprawdę okropny bol.moja bratowa urodzila w kwietniu i ona juz kilka razy miala zapalenie piersi, wyla z bolu, goraczke az dostala, przyjechala polozna, wymasowala, pomoga sciagnac pokarm i jaka ulga, ale co sie Agata nabeczala
reklama
ona mowi, ze czula jakby ktos za nie ciagnal i chcialw wyrwac, wyla ona, wylo dziecko szok