reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2016

ladna, ale rozmiar nie moj, ja mam xl lub nawet 2xl wiec wiesz :D
To szukaj takich rozmiarów. Ja ci wysłałam przykładową aukcję :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Ręce mi opadają normalnie. Tak wyglada glowa mojego synka po przedszkolu. I nikt nie potrafi mi powiedziec co sie stalo :/ jak myslicie jechac z tym na pogotowie? Lekarz ma juz zamkniete
1470403541063.jpg

Załączniki

• 1470403541063.jpg
    1470403541063.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 288
To juz nie krwawi. Młody je normlanie nie płacze. Tylko nie da sie tam dotknac. Umylam i zdezynfekowalam. Teraz juz ranka jest mniejsza :(

Wygląda jak uderzenie i rozcięcie. Jeśli jest już strup to jest ok. A jutro na kontrolę do pediatry.
Współczuję Aneta nerwów :(

cb7wugpju04jz4q8.png
Eh płakać mi sie chce. Pediatara ma do poniedzialku zamknięte ale zrobie jak mowisz. Dzis go bede obserwowac czy nie wymiotuje i normalnie sie zachwuje a jutro kal cos nie halo będzie to do kliniki dziecięcej pojedziemy. Najgorsze ze moj maz jest do 23 w pracy ciotka jeszcze tydzien na urlopie a ja bez samochodu w domu a do kliniki około 15 km mamy :( tak mysle ze to od uderzenia jest bo jest mała ranka i krew zakrzepnieta dookoła. Jak na razie nic niepokojacego nie widac. Zjadl caly obiad i spiewa swoje piosenki

moze przelamie ja jakims zakietem zeby tak narzucic na siebie, ale na wielu weselach bylam i duzo kobiet mialo biale sukienki czy garsonki i nikt nic nie gadal
Wiesz, to nie jest kwestia tego, że ktoś Cię wyrzuci z wesela, czy coś, bardziej tego co wypada. Nie ma przepisu, który zakazywał ubrać się w inne kolory, ale to tak samo jak na pogrzebie nie ubierzesz się w krzykliwe kolory.

Kiedyś robiłam słoiki ale potem przyszły dzieci i brakuje czasu.
Ale mam fajną teściową i męża też ok co zrobią.

Kupa w majty u dwulatki. Jak długo to będzie trwać? Kiedy zacznie wołać błagam pomocy nie mogę tego ogarnąć [emoji30] [emoji30] [emoji30] [emoji30]

cb7wugpju04jz4q8.png
Mój ma prawie 3 i też nie woła :sad:

A czemu nie czerwony? Bo tego nie znam

cb7wugpju04jz4q8.png
Czerwony jest zarezerwowany dla panny młodej po północy, żeby się przebrać. No i poza tym czerwony jest krzykliwy i może odwracać uwagę.

Ręce mi opadają normalnie. Tak wyglada glowa mojego synka po przedszkolu. I nikt nie potrafi mi powiedziec co sie stalo :/ jak myslicie jechac z tym na pogotowie? Lekarz ma juz zamkniete Zobacz załącznik 766301

Trochę mnie przerażają wypadki Twojego synka w przedszkolu. Mój idzie do przedszkola od września a jest taki niezdarny, że też się boję, żeby mu jakieś dziecko krzywdy nie zrobiło. :sad:
A pytałaś wychowawczynię co to jest i jak się stało, czy zauważyłaś dopiero po powrocie do domu?
Ja bym go na razie obserwowała i pojechała jutro, gdyby się okazało, że coś jest nie tak.

reklama
Ja myślę że z kolorami to trzeba przy długich uważać, krótkie to co innego ;) chyba że panna młoda jest w krótkiej to absolutnie noł łej. Teraz nie ma już takich norm jak kiedyś.

O tym czerwonym za Chiny nie słyszałam [emoji14]
Czarny no to tak bo pogrzebowy kolor.

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry