misiunia27
Fanka BB :)
Ja tak samoJa nie mam, mam zamiar zapisać się w 2 połowie września może początek października. Przy 3 będzie potrzebne. Zielonego pojęcia nie mam o prowadzeniu samochodu...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samoJa nie mam, mam zamiar zapisać się w 2 połowie września może początek października. Przy 3 będzie potrzebne. Zielonego pojęcia nie mam o prowadzeniu samochodu...
Trzymam kciuki za was,bo oni tak teraz wymyslaja z tym prawkiem,ze chyba wykitowalabym z nerwow przy testach [emoji12] ja robilam na 18urJa nie mam, mam zamiar zapisać się w 2 połowie września może początek października. Przy 3 będzie potrzebne. Zielonego pojęcia nie mam o prowadzeniu samochodu...
Ja po wizycie. Wszystko ok z usg to 11+1. Maluszek dokładnie zmierzony. Lekarz powiedział że nic niepokojącego nie widzi ale z racji tego że mam skończone 35 lat pojadę sobie na prenatalne do Łodzi do doktora Szaflik. Uwaga do lekarza chodzę prywatnie ale ze względu na wiek prenatalne mam za darmo. Bo była na ten temat dyskusja. Dobrej nocy życzę.
1512 bardzo mi przykro. Trzymaj się młodziutka jesteś jeszcze będzie czas na dzieci. A teraz trzymaj się kochana. Bo nie jest to łatwy czas dla Ciebie.
Haha ale nas pocieszylasTrzymam kciuki za was,bo oni tak teraz wymyslaja z tym prawkiem,ze chyba wykitowalabym z nerwow przy testach [emoji12] ja robilam na 18ur
![]()
Tak, powiedział że w tych dniach mam się zmieścić z wizytą.Takie dokładne dni ci podal? Mi podal 8-30.09
![]()
Dasz radęnoo dziewczyny gratuluje podjecia decyzji o prawie jazdyja juz mam 7 lat a dopiero dzis uswiadomilam sobie ze juz za 7 miesiecy bede jezdzic z dzieckiem a ja taki cykor jestem
![]()
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe mialam tak samo jak ty, zero doswiadczenia za kolkiem. Na pierwszej jezdzie jak jechalam 20 km na h to oswiadczylam instruktorowi że to dla mnie idealne tempo i wiecej nie pojade hehe. Zdalam za 1 razem.Haha ale nas pocieszylasja się raczej nie stresuje testami, tylko sama nauka, bo po prostu nie umiem jeździć.
jeśli się nauczę na tyle żeby się czuć pewnie za kółkiem do najwyżej będę zdawać do skutku[emoji14]tylko chodzi o taki lęk przed tym
zresztą pewnie będę się Wam tu zalic jak przyjdzie co do czego
))
Ja jak zaczynałam stwierdziłam, ze jakis diabeł wymyślił biegi [emoji23] ale wlazlo szybko w krew i prawko ponad 7 lat i nie wiem jakbym mogła go nie mieć. Wygoda niesamowita,a czasem jak musisz byc kierowcą bo inni prosza to lipa,ale teraz i tak nie mamy wyjscia, bo jeszcze dlugo będziemy te niepijace [emoji16]Haha ale nas pocieszylasja się raczej nie stresuje testami, tylko sama nauka, bo po prostu nie umiem jeździć.
jeśli się nauczę na tyle żeby się czuć pewnie za kółkiem do najwyżej będę zdawać do skutku[emoji14]tylko chodzi o taki lęk przed tym
zresztą pewnie będę się Wam tu zalic jak przyjdzie co do czego
))