salatkaOwocowa
Fanka BB :)
ok, rozumiemSalatkaOwocowa pracuje w służbie mundurowej. Nie lubianej przez społeczeństwo
Dobra idę na tą betę... Trzymajcie mocno kciuki![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok, rozumiemSalatkaOwocowa pracuje w służbie mundurowej. Nie lubianej przez społeczeństwo
Dobra idę na tą betę... Trzymajcie mocno kciuki![]()
Taka magiao jejai ja jestem w tabelce, dopiero zauwazylam
To podaje dane
Lidia, 25 lat, 1 cs. Testuje 20 sierpnia chyba ze przylezie @ lub nie wytrzymam![]()
Kciuki! Hehe, ciekawy by był objaw ciąży - brak wkurzania mężaJa zaraz na betę idę i tak bardzo się Stresuje! Nie cierpię pobierania krwi![]()
Mam przeczucie że znów się nie udało... No ale jakaś mała nadzieja jest...
Mój mąż stwierdził że chyba się udało bo jestem jakaś inna niż zawsze przed @, nie krzyczę na niego i nie wkurzam się o byle co![]()
To ja tez znajdę kompankę ciążowa w mieście i będziemy spacerowaćKorek2016 jak uda nam się teraz że tak powiem razem zajśćto możemy zacząć chodzić na spacery czy coś ;P bo ja też się zanudze :/
Witaj Magda! Powodzenia! Dodam Cie do tabelki. Wpisze cykl starań 48?To i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za udane cykle i brak @ [emoji16] termin następnej @ 19.08, ale oby nie przyszła [emoji6]
Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz byłam! Dzisiaj między 15-16 wynikiKatarzynkaBe ja też zaraz na betę lecę ;D
Bertha! A jesteś gdzieś z okolic?czy przejazdem ?
![]()
Tak, sobota. Oby był idealny prezent na rocznicę. [emoji4]a to sobota? To moge zaczekacW niedziele wyjezdzamy nad morze to chcialabym wiedziec przed
a 24 sierpnia rocznica slubu to bylby najpiekniejszy prezent na swiecie na rocznice
i tak sobie mysle ze jak test wyjdzie pozytywny przed wyjazdem to i tak pokaze go mezowi dopiero 24
![]()
to zaczekam, co mi szkodziTak, sobota. Oby był idealny prezent na rocznicę. [emoji4]
Trzymam za Was kciuki[emoji5]to zaczekam, co mi szkodzimam nadzieje ze obie zobaczymy te piekne kreski
![]()